Diriliş ekibinin yeni dizisi Kut'ül Amare'de başrol kimin oldu?

'Mehmetçik Kut'ül Amare'nin cast çalışmaları aylardır titizlikle yürütülüyor.

TRT'nin Diriliş Ertuğrul dizisine imza atan M. Mehmet Bozdağ'ın yeni projesi Mehmetçik Kut'ül Amare'nin cast çalışmaları aylardır titizlikle yürütülüyordu.

Doğan Ümit Karaca'nın yöneteceği dizinin ana karakterlerinden birinin İsmail Ege Şaşmaz olduğu öğrenildi. Şaşmaz, yeni dizisi için değiştirdiği imajının fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.

Projede ayrıca 'Gazi Pehlivan' rolününü Yeşilçam'ın çok usta bir ismi Serdar Gökhan'ın canlandıracağı geçen günlerde ortaya çıkmıştı. Kadroda ayrıca geçen sezon Vatanım Sensin'de 'Gürcü Salih' rolüne hayat veren Emre Başer de yer alacak.

TRT'nin dev bütçeli dizisinin çekimleri önümüzde günlerde başlayacak. İngiltere'nin 1916'da tarihinin en büyük mağlubiyetlerinden birini yaşadığı Kut’ül Amare Kuşatması, Osmanlı İmparatorluğu’nun son büyük askeri zaferi olarak kabul ediliyor.

qwrqwrqrqwr

İSMAİL EGE ŞAŞMAZ KİMDİR?

1993 doğumlu oyuncu. Oyunculuk kariyerine 8. sınıftayken başladı. Çeşitli reklam filmlerinde oynadı. Manisa Belediye Konservatuarı'na 1. sıradan girmesine rağmen ilk yılda bırakarak İstanbul'a geldi.

2013 yazında başlayan Güneşi Beklerken dizisindeki Barış rolüyle televizyona adım attı.

17-18 yaşında… Kendi halinde, sakin, adı gibi barışçıl ve iyi bir çocuk.

Diriliş ekibinin yeni dizisi Kut'ül Amare'de başrol kimin oldu? ile ilgili etiketler TRT Diriliş Ertuğrul İsmail Ege Şaşmaz kurül amare
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.