Direğe çarpıp yanan araçta can verdi

Adana'da kontrolden çıkan otomobil elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisi ile araç yanmaya başladı. Alevlere teslim olan aracın sürücüsü feci şekilde yaşamını yitirdi. Jandarma ekipleri korkunç şekilde hayatını kaybedeb şahsın kimliğini belirlemeye çalışıyor.

Kaza, gece saatlerinde Ceyhan- Yumurtalık yolunda meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen sürücünün kontrolünden çıkan 01 GJ 781 plakalı otomobil yol kenarındaki elektrik direğine çarptı.

Direğe çarpıp yanan araçta can verdi

Kazanın ardından otomobil bir anda alev aldı. Durumu gören vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, tüm otomobili saran alevleri yaklaşık söndürdü. Yangının söndürülmesinin ardından otomobilde inceleme yapan ekipler, sürücünün yanarak hayatını kaybettiğini belirledi.

Direğe çarpıp yanan araçta can verdi - Resim : 2

Kaza yerindeki incelemenin ardından sürücünün cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Jandarma sürücünün kimliğini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Direğe çarpıp yanan araçta can verdi ile ilgili etiketler Adana Yangın kaza
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.