Dino Ndlovu'dan hat-trick... Kocaelispor, Balıkesirspor karşısında 3 puanı 3 golle aldı

TFF 1. Lig'in 5. haftasında Balıkesirspor'u ağırlayan Kocaelispor, Güney Afrikalı santrforu Dino Ndlovu'nun 3 golüyle 3-1 kazandı. Körfez ekibi bu galibiyetle 5 haftada 7 puana ulaştı. Günün 3 golle kazanan diğer takımı ise Boluspor oldu...

Boluspor, TFF 1. Lig'in 5. haftasında Keçiörengücü'nü deplasmanda 3-0 mağlup etti. Kırmızı-Beyazlılar'a 3 puanı getiren golleri 22 ve 40'ta Kongolu forvet Kabongo Kassongo ile 35'te Ali Can Özyürek kaydetti. Başkent ekibinde Nijeryalı forvet Emeka Friday Eze 75'te 2. sarı karttan kızardı ve takımını 10 kişi bıraktı.

Sezona Balıkesirspor ve Tuzlaspor'a iki deplasmanda kaybederek başlayan teknik direktör Reha Erginer yönetimindeki Beypiliç Boluspor, 3. haftayı bay geçmiş, milli aradan sonra ise evinde Kocaelispor'u 3-0 mağlup etmişti.

Keçiörengücü'nü ilk yarıda bulduğu 3 golle deviren Boluspor hafta sonu evinde İstanbulspor'la karşılaşacak. 5 maçta 4 puan toplayan Keçiörengücü ise 6. haftada Balıkesirspor'la rakip sahada kozlarını paylaşacak.

Dino Ndlovu'dan hat-trick... Kocaelispor, Balıkesirspor karşısında 3 puanı 3 golle aldı

KOCAELİSPOR DA 3 PUANI 3 GOLLE ALDI

TFF 1. Lig'deki ilk sezonun ilk 4 haftayı 4 puanla kapatan Kocaelispor, 5. haftada maçında Balıkesirspor'u ağırladı. Körfez ekibi, Güney Afrikalı forveti Dino Ndlovu'nun 40 dakikada attığı 3 golle 3-1 galip geldi. Kocaelispor'a bu yaz transfer edilen 31 yaşındaki forvet ilk 4 haftayı boş geçmişti.

Yeşil-Siyahlılar'da İsmet Yumakoğulları 54'te kullandığı penaltıda Balıkesir kalecisi Abdülkadir Özgen'i geçemedi. Konuk ekipte Cumali Bişi'nin90+1'de attığı penaltı golü tabelayı belirledi.

Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın takımı bu galibiyetle puanını 7'ye yükseltti. Haftayı bay geçecek olan Kocaelispor ardından Tuzlaspor'a konuk olacak.

Sezona galibiyetle başlayan Balıkesirspor ise üst üste 3. yenilgisini aldı. Kırmızı-Beyazlılar hafta sonu Keçiörengücü'nü ağırlıyor.

Dino Ndlovu'dan hat-trick... Kocaelispor, Balıkesirspor karşısında 3 puanı 3 golle aldı - Resim : 2
Dino Ndlovu
Dino Ndlovu'dan hat-trick... Kocaelispor, Balıkesirspor karşısında 3 puanı 3 golle aldı ile ilgili etiketler Boluspor Keçiörengücü Kabongo Kassongo kocaelispor Dino Ndlovu balıkesirspor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.