Merih Demirel, Lucescu'yu üzdü

Merih Demiral'ın 70 dakika forma giydiği maçta Juventus, Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Dinamo Kiev'i deplasmanda 2-0 mağlup etti. İtalyan devinin iki golünü de Alvaro Morata kaydetti. Maçtan önce Pirlo ile Lucescu arasında duygusal anlar yaşandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Dinamo Kiev'e konuk olan Juventus, zorlu deplasmanda 2-0 kazanmayı bildi. İtalyan devine galibiyeti getiren golleri 46 ve 84. dakikalarda İspanyol golcü Alvaro Morata kaydetti.

Merih Demiral yedek soyunduğu maçta 19. dakikada sakatlanan Chiellini'nin yerine oyuna girip başarıyla mücadele etti. 

LUCE TARİHE GEÇTİ

Dinamo Kiev'in 75 yaşındaki teknik direktörü Mircea Lucescu, turnuvanın en yaşlı teknik adamı olarak tarihe geçti. Kariyerinde daha önce Galatasaray, Beşiktaş ve A Milli Takım'ı da çalıştıran Rumen teknik adam, Bayern Münih'in başında 72 yaşında "Devler Ligi"nde mücadele eden Jupp Heynckes'i geride bıraktı.

Juventus Teknik Direktörü Andrea Pirlo ise "Devler Ligi"ndeki ilk maçından galibiyetle ayrıldı. Lucescu 1995 yılında İtalya'da Brescia'yı çalıştırdığı dönem Pirlo'yu A Takım'da ilk oynatan hocasıydı.

Merih Demirel, Lucescu'yu üzdü

Merih Demirel, Lucescu'yu üzdü ile ilgili etiketler Merih Demiral Juventus UEFA Şampiyonlar Ligi Mircea Lucescu andrea pirlo
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.