Dinamo Kiev Fenerbahçe maçı şifresiz hangi kanalda? DKV FB şifresiz yayınlayan yabancı kanallar

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe deplasmanda Dinamo Kiev karşısına çıkıyor. Sarı lacivertli taraftarlarda Dinamo Kiev Fenerbahçe maçı ne zaman sorusuna yanıt arıyor. İşte, DKV FB maçını şifresiz yayınlayan yabancı kanallar listesi...

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Yeni sezon öncesinde dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Jorge Jesus’u takımın başına getiren sarı lacivertliler yaptıkları transferlerle de adından oldukça söz ettiriyor.

Lincoln Henrique, Bruma, Emre Mor, Tiago Çukur, Joshua King ve son olarak da Willian Arao transferiyle takımı güçlendiren Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında Dinamo Kiev deplasmanından avantajlı bir skorla dönmeyi amaçlıyor.

Dinamo Kiev Fenerbahçe maçı şifresiz hangi kanalda? DKV FB şifresiz yayınlayan yabancı kanallar

Yeni sezon öncesinde şu ana kadar 6 hazırlık maçına çıkan Fenerbahçe, bu karşılaşmalardan 5’ini kazanırken 1’inden ise beraberlikle ayrıldı.

Dinamo Kiev Fenerbahçe Maçı Ne Zaman?

Polonya’nın Lodz kentindeki Miejski Stadyumu’nda 20 Temmuz Çarşamba akşamında saat 21.00’da başlayacak Dinamo Kiev Fenerbahçe maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Spor paketine sahip Digitürk aboneleri Dinamo Kiev Fenerbahçe maçını şifresiz olarak izleyebilecek.

Dinamo Kiev Fenerbahçe maçı şifresiz hangi kanalda? DKV FB şifresiz yayınlayan yabancı kanallar - Resim : 2

Deplasmanda Dinamo Kiev ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de biletlerde satışa çıkarıldı. Polonya’nın Lodz kentindeki Miejski Stadı’ndaki karşılaşmanın bilet fiyatları 40 Zloti (145 TL) ila 150 Zloti (545 TL) (Zloti, Polonya’nın para birimi) arasında değişiyor.

Dinamo Kiev Fenerbahçe Maçı Neden Polonya’da Oynanıyor?

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda deplasmandaki Dinamo Kiev Fenerbahçe maçı, Ukrayna'daki savaş sebebiyle Polonya'da oynanacak. Ukrayna Milli Takımı da Haziran ayı içinde Uluslar Ligi'nde ev sahibi konumunda olduğu maçları Lodz'da oynamak durumunda kalmıştı.

Dinamo Kiev Fenerbahçe Maçını Şifresiz Yayınlayan Kanallar Listesi

Arena Sport 4
Bein Sports France 2 HD
BT Sport 1 HD
C More Streaming Sweeden
Livescore App
Paramount + USA
SuperSport Maximo 1 HD
SuperSport Premier League HD
TV2 Play Norge
Haberpush HD
TV3 Sport Dansk HD
Viaplay Baltic HD
Arena sport 1 HD
Btv aksiyon HD
CBC sport hd
Viaplat Denmark HD

Dinamo Kiev Fenerbahçe maçı şifresiz hangi kanalda? DKV FB şifresiz yayınlayan yabancı kanallar ile ilgili etiketler Fenerbahçe UEFA UEFA Şampiyonlar Ligi Dinamo Kiev
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.