Dinamit patladı: 1 ölü, 1 yaralı

Sivas'ta define ararken kullandıkları dinamitin patlaması sonucu bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise yaralandı. Olaya trafik kazası süsü vermek isteyen 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre olay, akşam saatlerinde Ovacık köyünde meydana geldi. Kırsal alanda V.S. , R.Y. , B.A. , R.Ö. ve E.Ç.’nin define aramak için arazide kaçak kazı yaptığı esnada kullandıkları dinamit patladı.

Dinamit patladı: 1 ölü, 1 yaralı

Dinamitin patlaması üzerine V.S. ve B.A. ağır yaralandı. Şahıslar, yaralı 2 kişiyi alarak hastaneye götürmek üzere 58 AP 244 plakalı araçla yola çıktı.

TRAFİK KAZASI SÜSÜ VERMEK İSTEDİLER

Olaya trafik kazası süsü vermek isteyen şahıslar, kaza ihbarı yaparak durumu 112 sağlık ekiplerine bildirdi. Karaçayır köyü mevkiinde gelen araç içerisindeki yaralılardan V.S. hayatını kaybetti. Yaralı B.A. hastaneye kaldırdı. Yaralının sağlık durumunun ağır olduğu öğrenilirken olay yerinden patlayıcılarla kaçan 3 şahıs ise jandarma ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.

Dinamit patladı: 1 ölü, 1 yaralı - Resim : 2

Jandarma ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı.

Dinamit patladı: 1 ölü, 1 yaralı ile ilgili etiketler Sivas define patlama dinamit
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.