Din görevlilerini hayvan barınağına sürdüler

İstanbul'da Esenyurt Belediyesi 30 din görevlisini hayvan barınağı olmak üzere depolara sürdü. Bu durumu ilgili belediyenin nasıl açıklayacağı beklenirken, 9 yıldır imamlık ve müezzinlik yapan din görevlileri alınan kararla bypass edilmiş oldular.

Yerel seçimlerde CHP'li isimlerin yönetime geçtiği belediyelerde skandallar bitmek bilmiyor. CHP'li Esenyurt Belediyesi, 30 din görevlisinden, 6'sını hayvan barınağına 24'ü de depolara sürmesine sosyal medayada tepki gördü.

Ak Partili İBB Meclis üyesi Mücahit Birinci Mücahit Birinci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşmımda, "30 din görevlisinden, 6'sı hayvan barınağına 24'ü de depolara sürüldü. Esenyurt Belediyesi'ne soruyoruz. Fotoğraftaki din görevlisinin hayvan barımağında işi nedir? Kamuoyu izahat bekliyor!" ifadelerini kullandı.

Din görevlilerini hayvan barınağına sürdüler

Yapılan paylaşım sonrası diğer sosyal medya kullanıcıları mobbing uygulandığını belirterek tepki gösterdiler.

Din görevlilerini hayvan barınağına sürdüler - Resim : 2

 

Din görevlilerini hayvan barınağına sürdüler ile ilgili etiketler Esenyurt Belediye esenyurt belediyesi skandal din görevlisi hayvan barınağı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.