Dimitris Pelkas: Dokuz kişi kalmış rakibi yenemedik, utanıyorum!

Dimitris Pelkas: "Konuşmak yerine çalışmamız gerekiyor. Ne söyleyebilirim ki, 9 kişi kalmış rakibi yenemedik. Utanıyorum. Zaten iyi bir durumda değiliz. Çok çalışarak bu durumu değiştirmeliyiz. Türkiye'nin en iyi takımındayız. Bunu bilerek hareket etmeliyiz."

Fenerbahçe, Süper Lig'in 18. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşılaştığı Fatih Karagümrük'le 1-1 berabere kaldı. 38. dakikada 9 kişi kalan rakibini mağlup edemeyen Sarı-Lacivertliler'de futbolcuların insan içine çıkacak yüzü kalmadı!

Bunu biz değil, futbolcuların bizzat kendisi söylüyor... Yunan orta saha Dimitris Pelkas, maç sonu yayıncı kuruluşa verdiği röportajda, "Konuşmak yerine çalışmamız gerekiyor. Ne söyleyebilirim ki, 9 kişi kalmış rakibi yenemedik. Utanıyorum. Zaten iyi bir durumda değiliz. Çok çalışarak bu durumu değiştirmeliyiz. Türkiye'nin en iyi takımındayız. Bunu bilerek hareket etmeliyiz" dedi.

Pelkas, 53 gün sonra 6 maçın ardından 11’de yer aldı. Yunan oyuncu, ligde en son 11. haftada oynanan Konyaspor maçında 11’de forma giymiş, ertesi hafta oynanan Kayserispor maçında yedek kulübesinden oyuna dahil olmuştu. Pelkas, sonraki 5 maçta ise kadroda yer almasına rağmen süre alamazken, Karagümrük mücadelesinin 63. dakikasında yerini Serdar Dursun’a bıraktı.

"BUNUN İZAHI DA ÖZRÜ DE YOK"

Fenerbahçe'nin unutulmaz sağ beklerinden İlker Yağcıoğlu da beIN Sports'ta "2. yarıyı 9 kişi oynayan bir takıma karşı böyle ruhsuz oynayan futbolcuların utanması lazım. Bunun izahı da yok, özrü de yok!" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'li futbolcuların maç sonu görüşleri şöyle:

Filip Novak: "Utanç verici bir durum. 9 kişi kalan takıma karşı galip gelemedik. Üzgünüz, söyleyeceklerim bu kadar."

Jose Sosa: "Konuşacak bir şey yok. İçinde bulunduğumuz durum utanç verici. 2 oyuncu fazla olmamıza rağmen kazanamadık. Mecbur olduğum için buradayım. Maçla ilgili söylenecek tek bir kelime bile yok."

"9 KİŞİ KALAN RAKİBİ YENMELİYDİK" 

Fenerbahçe'nin başında sahaya çıkan teknik sorumlu Zeki Murat Göle ise 9 kişi oynayan takıma karşı dörtlü savunmayı bozmamasıyla eleştiriliyor... 

Deneyimsiz çalıştırıcı maçın ardından, "9 kişi kalan rakibi yenmeliydik. Bunun üzüntüsünü yaşıyoruz. İkinci yarı çok farklı oyun bekliyorduk. Ancak son dakikalara kadar üretkenlik sağlayamadık. Üzgünüz, devam edeceğiz. Sonuçta biz Fenerbahçe'yiz" dedi.

Dimitris Pelkas: Dokuz kişi kalmış rakibi yenemedik, utanıyorum! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Dimitris Pelkas fatih karagümrük Zeki Murat Göle İlker Yağcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.