Dilipak’tan algı operasyonuna destek!

Türkiye’de yetkili makamların yaptığı açıklamaları zan altında bırakarak algı operasyonu çekenlerin ekmeğine yağ süren Abdurrahman Dilipak, sosyal medyada tepki çeken bir paylaşımda bulundu.

Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla terör örgütlerinin algı operasyonuna destek verdi.

Taksim’de geçtiğimiz günlerde düzenlenen 6 kişinin vefatı ve 81 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan terör saldırısının faili Ahlam Albasir ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiği iddia edilen MHP Güçlükonak İlçe Başkanı Mehmet Emin İlhan üzerinde düzenlenen algı operasyonuna Dilipak’tan destek geldi.

Dilipak’tan algı operasyonuna destek!

DİLİPAK'TAN ALGILARA DESTEK

Dilipak dün akşam yurt dışından fonlanan T24’ün yaydığı; ‘MHP’li İlçe Başkanı teröristle üzerine kayıtlı telefonla görüşme gerçekleştirdi’ haberine ilişkin yaptığı paylaşımda, İçişleri Bakanlığının failin uyruğunun Suriyeli olduğunu açıklamasının aksine Somalili olduğunu da savundu.

Dilipak paylaşımında, “Haydaaaa. Ne oluyor. Daha neler duyacağız..” ifadelerini kullandı.

DÜN NELER YAŞANDI?

Dün gün içerisinde servis edilen bir haberde Şırnak’ta MHP Güçlükonak İlçe Başkanı Mehmet Emin İlhan’ın kendi üzerine kayıtlı bir telefon numarasıyla Taksim saldırganı Ahlam Albasir ile sürekli iletişim halinde olduğu ileri sürülmüştü. 

Ortaya atılan iddianın ardından basın açıklamasında bulunan İlhan, iddiaları yalanlamış ve hukuki süreci başlatacağını açıklamıştı.

 

Dilipak’tan algı operasyonuna destek! ile ilgili etiketler Abdurrahman Dilipak Taksim
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.