Dilipak, komplo teorisinde çığır açtı

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak son yazısında koronavirüs salgınını ele aldı. Dilipak, "Aslında Covid diye bir şey yok. RF ve mikro dalgaya maruz kalan canlı organizmalardaki reaksiyonla bildiğiniz ve her yerde her zaman yaygın olarak bulunan grip mikrobu buluşunca, kişide var olan sağlık sorunu ve hastalıkla birleşerek ölüme kadar giden ağır vakalara dönüşebiliyor. 5G ve diğer mikro dalga üreten cihazları durdurun Covid biter" dedi. Dilipak'ın bu sözlerine Akit okuyucuları bile isyan etti.

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, 'CoVID’in “kara kış”ı' başlıklı yazısında koronavirüs salgınına yönelik düşüncelerine yer verdi. Koronavirüs diye bir şey olmadığını iddia eden Dilipak, "RF ve mikro dalgaya maruz kalan canlı organizmalardaki reaksiyonla bildiğiniz ve her yerde her zaman yaygın olarak bulunan grib mikrobu buluşunca, kişide varolan sağlık sorunu ve hastalıkla birleşerek ölüme kadar giden ağır vakalara dönüşebiliyor. 5G ve diğer mikro dalga üreten cihazları durdurun Covid biter" ifadelerine yer verdi.

Dilipak sözlerine şöyle devam etti;

Bu kış CoVID’in global anlamda ilk kışı olacak. 2019 Aralık’ında Wuhan’da çıktı dediler, sonra Mart 2020 gibi Pandemi ilan edildi. İlkbahar da sıcaklık mevsim normallerinin üstündeydi. Zaten “Haziran gelince yavaşlar” dendi, ama yayılmaya devam etti. Çünkü Starlink alçak irtifa uyduları ile daha fazla mikro dalga tüm dünyada etkisini gösteriyordu. Bir yandan da 5G röle istasyonları kurulmaya devam etti. CoVID de artmaya devam etti.

"BU BİR BİYOLOJİK AJAN"

Bu 5G’ler sadece canlı organizmalar üzerinde reaksiyona sebeb olmuyor. Mesela oksijen atomlarının frekansını da değiştirdiği için canlıların oksijen absordesini de olumsuz yönde etkiliyor. 5G’nin insanlar ve hayvanlar üzerinde doğrudan etkisi, beyin, kalp, sinir sistemi, akciğer, karaciğer ve böbrek bezleri üstünde kendini hissettiriyor. Bitkilerde ise, gövde ve yaprak yüzeylerinde reçine salınımını artırıyor. Bu da yangınların çok hızlı ve önlenemez biçimde yayılmasına sebeb oluyor.

İlkbahar, yaz derken sonbahara geldik. Göreceksiniz böyle giderse, CoVID’in önlenemeyen yükselişine şahid olacaksınız. Gelecek günler geçen günleri aratacak. Böyle bir mikrop, böyle bir hastalık yok. Bu bir biyolojik ajan. Bunu üreten bir sistem de. Bu tarihin şahid olduğu en büyük komplo. İnsan eli ile gerçekleştirilmeye çalışılan tarihin en büyük soykırımı. En büyük felaketi. Global Great Reset’lebaşlayacak “yeni normal” düzeni için bir “Global Soykırım Projesi”

OKUYUCULAR İSYAN ETTİ

Abdurrahman Dilipak'ın yazısı Akit okuyucularının tepkisini çekti. 5G ve diğer mikro dalga üreten cihazların durdurulması halinde koronanın biteceğini söyleyen Dilipak'ın yazısına bazı okuyucuların yorumları şu şekilde;

Cavidan : Vallahi de billahi de bıktık sizin yüzünüzden almiycam artik bu gazeteyi. Her gun ayni seyleri yazamaktan bikmadinizmi sayin yazar? Bir komplo yalanina kapilmis gidiyorsun

Osman: Bu yazıyı alıp zaytung'a koysan sırıtmaz o derece yani.

Nasır Önder: Yorum da bir çok doğru var elbette. ama birazda bazı yerleri garip buldum. Sonuçta bu hastalık var. siz yok diyorsunuz. yoksa bu kadar insan nasıl ölüyor.

Mehmet: Üstad yazılarınız benim için her zaman önemlidir, fakat size soruyorum corana yoksa bu kadar insan neden ölüyor

Karakeçili: Allah bunun gibilerin fitnesinden Müslümanları korusun...Akit camiasını da korusun. Haşhaşilerin kıvanç kaynağı yorumlara devam ha!

Timur: Ne anlatiyorsunuz? Yahu bir köse yazisinda Böyle karmasik icinde 20 konunun gectigi bir yazi yazilirmi. Covid var, nasil nerden geldigi belli olmaya bilir ama var.

Sen dostum: Şu ilk cümleden sonrasını okumadım boş yere "Para basma makinelerini durdurun enflasyon durur" bu devirde fiziken para basmanın dışında kaydi para oluşturulur makine ile değil tuş ile merkez bankasına kamu bankalarına kaynak yaratılır evet bu enflasyonu tetikler ancak merkez bankası rezervi malum para ihtiyacı nasıl karşılanacak ? İtibardan tasarruf yapmayanlar olduğu müddetçe lüks şatafat düzeni sürdüğünce ekonomi düzelmez , covid le ilgili komplo teorilerinizi de netflixe gönderin iyi dizi olur.

Dilipak, komplo teorisinde çığır açtı

Dilipak, komplo teorisinde çığır açtı - Resim : 2

Dilipak, komplo teorisinde çığır açtı - Resim : 3

Dilipak, komplo teorisinde çığır açtı ile ilgili etiketler Yeni Akit Abdurrahman Dilipak
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.