Dilipak dertli: Ankara sesimi duysun! Ankara beni bulsun...

Komplo teorileri ile ünlenen, aşı karşıtı Abdurrahman Dilipak son yazısında "Bize çip takıp Siborg’a dönüştürecekler!" diyerek "Ankara"ya seslendi... Dilipak'ın bu serzenişi akıllara, "Ankara beni bulsun" videosu ile sosyal medyada ünlenen "Cihangir Kennedy" isimli fenomeni getirdi...  

Covid-19 aşıları ile insanlara çip takıldığını savunan, aşı karşıtı Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak'tan yeni komplo teorileri gelmeye devam ediyor.

Bugün kaleme aldığı "Cennetten arsa satmak" başlığını taşıyan yazısında Facebook'un yeni yüzü "MetaVerse"i konu alan Dilipak, "Orada din, ahlak, hukuk, gelenek, cinsel kimlik falan yok. Din yok dedikse kendi kurgulanmış bir cemaatinizi, onun ilahiyatını da oluşturabilirsiniz. Zaten orada şimdiden siber gurular, şeyhler sizi bekliyor, onlarla el ele tutuşup astral seyahatlere de çıkabilirsiniz." diye yazdı.

İnsanlığın aslında bugün de kurgusal bir MetaVerse’de yaşadığını savunan Dilipak, "İnsanların çoğunun kafaları formatlanmış; gözleri var, bakıyorlar görmüyorlar, söylüyorsunuz duymuyorlar, kalpleri var hissetmiyorlar bile. Maske, Mesafe, Musluk, PCR, Aşı, İlaç, Tedavi yöntemleri aslında bunun açık bir kanıtı. Bu insanlar, “sorgulanabilir bir gerçekliği” “Bilim” adına rasyonalist, pozitivist, pragmatik bir sentetik din kurgulamışlar ve eğitim, media, sanal media üzerinden propaganda, subliminal mesajlar, ipnoz, akıl oyunları ile bir yalana inandırılmışlar." dedi.

Yeni Akit yazarı sözlerini şöyle sürdürdü;

"Bakın, birileri bizim içim “Biyolojik insan neslinin son örnekleri” diyor. Trans Humanizm dedikleri bu. Sonra Chip takınca yeni insan Siborg’a dönüşecek. Beyniniz kopyalanacak, “Din, Ahlak” gibi “zararlı”(!) “alameti farikanız” olan sizi başkalarından ayıran, “yeni NORM”lara uygun olmayan bilgiler silinecek ve yeni bilgiler yüklenecek."

ANKARA SESİMİ DUYSUN!

Yazısının sonunda, "Ankara sesimi duyuyor mu?" diye seslenen Dilipak, "Milletin vekilleri, akademisyenler, bürokratlar, sermaye sahipleri, Media, STK, kanaat önderleri ve cemaat önderleri sesim geliyor mu?" diye sordu.

Dilipak, "Yoksa siz de benim hayal dünyasında yaşadığımı mı düşünüyorsunuz, yoksa sizi de mi uyuttular! Sakın kaçtığınızı sandığınız şeye doğru koşuyor olmayasınız!" ifadeleri ile de yazısını sonlandırdı.

Yeni Akit yazarının "Ankara sesimi duyuyor mu?" serzenişi ise akıllara, "Ankara beni bulsun, Ankara ayağını denk alsın" dediği videolar ile ünlenen Mersinli Cihangir Kennedy isimli sosyal medya fenomenini getirdi.

Bu makalesi üzerine "Ankara"nın Abdurrahman Dilipak'a yanıt verip vermeyeceği, verecekse nasıl bir cevap vereceği ise merak konusu...   

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...

 

Dilipak dertli: Ankara sesimi duysun! Ankara beni bulsun... ile ilgili etiketler Abdurrahman Dilipak metaverse covid-19 çip
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.