Dilipak, AK Parti'ye sopa gösterdi: Yargılanırsınız!

Yeni Akit yazarı, kripto muhalif Abdurrahman Dilipak, yine aynı stratejiyi uyguluyor... Dilipak "dost acı söyler" diyerek AK Parti'ye yeniden saldırıya geçti! Hükümeti hedef alarak aba altından sopa gösteren Dilipak, "Gün gelir yargılayanlar da yargılanır" diyerek tehditler savurdu... Dilipak, ayrıca Saidi Nursi'nin "Zalimler için yaşasın cehennem" sözü ile de iktidara gözdağı verdi...

28 Şubat Davası’nda 14 sanık hakkındaki müebbet hapis cezası hükmünün kesinleşmesinin ardından tutuklamalar devam ediyor.

Önceki gün dönemin Genelkurmay İkinci Başkanı Emekli Orgeneral Çevik Bir ile dönemin Genelkurmay Harekat Başkanı Emekli Orgeneral Çetin Doğan cezaevine gönderilmişti.

Son olarak Eski MGK Genel Sekreteri emekli Orgeneral İlhan Kılıç, dönemin Deniz Kuvvetleri Kurmay Başkanı emekli Koramiral Aydan Erol ve dönemin Genelkurmay İç Güvenlik Harekat Dairesi Başkanı emekli Tümgeneral Kenan Deniz de Silivri Cezaevi’ne gönderildi.

DİLİPAK YİNE HÜKÜMETİ HEDEF ALDI

Süreç devam ederken, Yeni Akit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak'tan 28 Şubat davası hakkında ilginç açıklamalar geldi.

"Aşı karşıtı" olarak bilinen Dilipak hem 28 Şubat davası, hem de yeni pandemi önlemlerinden "PCR" düzenlemesini eleştiren mesajlar verdi.

28 Şubat sürecinde yaşadıklarından bahseden Dilipak, "Hurşit Tolon, Çevik Bir, Çetin Doğan, Koman, Erkaya ve daha başkaları. Hepsi ile mahkemelik oldum. 7,5 yıl askeri mahkemede yargılandım. Ve sonuç, ben hapsolmadım ama onlar hapsoldu." dedi.

AK PARTİ'Yİ HEDEF ALDI: ZALİMLER İÇİN YASASIN CEHENNEM!

AK Parti'li kadınlara yönelik çirkin ifadeleri nedeniyle kendisine 81 ilde açılan davaları hatırlatan Dilipak çok konuşulacak ifadeler kullandı.

AK Parti'ye gözdağı veren Yeni Akit yazarı, "Sanıklık kariyerime AK Parti döneminde de devam ediyorum!? Hem de 81 ilde birden açılan davalarla... Gün gelir yargılayanlar da yargılanır. Birileri yarın onları ve kendilerini kurtarmak için genel afdan sözetmeye kalkışacak olsalar da, bir de ilahi adalet ve din günü var. Kul hakkı ile o divana çıkacakların vay haline. Zalimler için yaşasın cehennem." dedi.

"DOST" ACI SÖYLER

Dilipak eleştirilerini bununla da sınırlı tutmadı. Kamuoyunda "aşı karşıtı" cephenin önde gelen isimlerinden biri olarak bilinen Yeni Akit yazarı, son "PCR" düzenlemesi konusunda da iktidarı hedef aldı.

"Bakın dost acı söyler." diyen Dilipak, iktidarın halkın sesine kulak vermediğini savundu.

Abdurrahman Dilipak şunları kaydetti;

"Halkın sesine kulak verin. İstenmedik aş, ya karın ağrıtır ya baş. Bu işlerin içtimai ve siyasi faturası ağır olur. Halkla inatlaşılmaz. Kamuoyu şirketiniz halka sorsun, sonuçları eğip bükmeden değerlendirin. Suriye kampına gidip orada sorsunlar. Bu zulüm bitsin!

Bakın halkla inatlaşılmaz. Zor oyunu bozar. Ülke genelinde protestolar olur, grevler yaşanır, millet siyaset mahkemelik olur. Bu işten kimse kazançlı çıkmaz. Birbirimize karşı kazanacak bir zaferimiz yok. Söz milletinse milletin feryadına kulak verin."

Dilipak, AK Parti'ye sopa gösterdi: Yargılanırsınız! ile ilgili etiketler Abdurrahman Dilipak Koronavirüs 28 Şubat Yeni Akit yazarı aşı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.