Diletta Leotta kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Diletta Leotta Can Yaman ile yeni fotoğrafları ile gündem oldu. Can Yaman ile adı anılan ünlü sunucu Diletta Leotta kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi haberimizde...

Diletta Leotta kimdir, kaç yaşında merak ediliyor. Italya’ya reklam çekmek için giden ve bu sırada Italyan sunucu ile tanıştığı düşünülen ünlü sunucu Diletta Leotta ile bir otelde beş gün boyunca birlikte kaldıkları ve dışarı çıkmadıkları söyleniyor.

Birlikte çekilen fotoğraflarının Italya haberlerinde yer alması ardından merak edilen Can Yaman’ın  yeni sevgilisi Diletta Leotta kimdir, kaç yaşında haberimizde.

Can Yaman’ın sevgilisi Diletta Leotta kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Diletta Leotta kimdir? Kaç yaşında?

Tam adı Giulia Diletta Leotta olan ünlü Italyan spor spikeri 16 Ağustos 1991 yılında Italya’nın Sicilya şehrinde doğmuştur. 2010 yılından beri aktif olarak çalışmakta olan Diletta Leotta spor spikerliğinin yanında modellikte yapmaktadır.

Can Yaman’ın sevgilisi Diletta Leotta kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Geçtiğimiz gün Instagram’da paylaştığı bir paylaşımda isimsiz gönderilen çiçekleri ile üstüne çeken Diletta Leotta’ya o çiçekleri Can Yaman’ın gönderdiği iddia ediliyor.

Diletta Leotta’nın Instagram hesabına @dilettaleotta kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

Can Yaman’ın sevgilisi Diletta Leotta kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Can Yaman Kimdir?

Can Yaman 8 Kasım 1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Yeditepe Üniversitesinde okuyan Can Yaman Oyuncu ve Avukattır. 2014 yılından beri aktif olarak oyunculuk yapmaktadır.

Babası Arnavut kökenlidir. İtalyan Lisesi'ni birinci olarak bitirmiş olan Can Yaman, Yeditepe Üniversitesi'nin hukuk bölümünde okumuştur. 2012 yılında dereceyle mezun olan Yaman, mezun olduktan sonra zorunlu staj için PriceWaterhouseCoopers adındaki dünyaca ünlü kurumsal bir firmada altı ay avukatlık yaptığı bilinmeltedir. Futbolcu ve teknik direktörlük yapan Fuat Yaman'ın yeğenidir.  Yaman, iyi derecede İtalyanca ve İngilizce konuşmaktadır.

Diletta Leotta kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Can Yaman'ın sevigilisi Diletta Leotta kimdir kaç yaşında nerelidir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.