Diler'den Boğaziçili öğrenciler için 'ağabeylik' çağrısı

Takvim Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ergün Diler, Boğaziçi Üniversitesi'nde Prof. Dr. Melih Bulu'nun rektör olarak atanması sonrası ortaya çıkan protestolarda öğrencilere ilişkin 'terörist' ifadesinin kullanılmasına tepki gösterdi. Ergün Diler öğrencilerin, bu ortamı fırsat bilerek kaos ortamı oluşturmaya çalışan kesimle bir tutulmaması gerektiğine vurgu yaptı. Diler, “Hep birlikte Boğaziçili öğrencilere terörist dersek bu dışarısının ekmeğine yağ sürmek olmaz mı” dedi.

Boğaziçi Üniversitesi'nde Prof. Dr. Melih Bulu'nun rektör olarak atanmasının ardından çıkan protestolar devam ediyor. Söz konusu eylemlerde gözaltına alınan şahısların pek çoğunun öğrenci olmaması ve aralarında terör örgütleriyle bağlantı kişilerin de bulunması öğrencilerin kullanılarak yaratılmak istenen kaos ortamını gözler önüne serdi.

"ÖĞRENCİLERİN PROTESTO HAKKI VARDIR"

Takvim Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ergün Diler de dün yaptığı açıklama ile "Öğrencilerin protesto hakkı vardır." diyerek bu ortamdan beslenmek isteyen kişilerle öğrencilerin bir tutulmaması gerektiğini vurgulamıştı.

Öğrencilerin protesto hakkına bugünkü yazısında da değinen Ergün Diler, “Hep birlikte Boğaziçili öğrencilere terörist dersek bu dışarısının ekmeğine yağ sürmek olmaz mı” dedi.

Diler söz konusu yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Gelelim içeriye...

Biden geldikten sonra Putin ve Erdoğan'ın hedef olacağı SIR değil. Kaç kez yazdım. EL KAİDE'yi meydana getiren BATI sonra bütün MÜSLÜMANLAR'a ’TERÖRİST’ dedi mi? Dedi.

İkiz Kuleler'i vuranlar kendileriydi ancak Müslümanlar suçlandı mı?Suçlandı!

DEAŞ üzerinden de ’MÜSLÜMAN KAFA KESEN ADAMDIR’ propagandası yaptı mı? YAPTI.

Bunları yayınladılar mı? Evet yayınladılar!

Bunca örnek varken şimdi hep birlikte BOĞAZİÇİLİ öğrencilere terörist dersek bu dışarısının ekmeğine yağ sürmek olmaz mı?

Türkiye'nin en akıllı çocuklarının gittiği üniversite ‘teröristlerle doluysa’ zaten yapacak bir şey de kalmamıştır! Son çıkan ışıkları kapatsın... Gün istihbarat operasyonlarının günü! Trump ve Cambridge 5'lisi örneği ortada! Başkaları da var! Bu nedenle gelin soğukkanlılıkla, akılla, şefkatle, yürüyelim...

Pandemi, ekonomik sıkıntılar, faizler, aşıların yetersizliği, gelecekle ilgili bilinmezlik varken içeride sorun biriktirmek çok mantıklı bir tercih olmaz... Boğaziçili siyasetçiler bir araya gelip durumu düzeltmeli.

AĞABEYLİK yaparak...

Çok mu zor!"

Diler'den Boğaziçili öğrenciler için 'ağabeylik' çağrısı ile ilgili etiketler Boğaziçi Üniversitesi protesto Eylem Öğrenci ergün diler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.