Dilencinin üstünden servet çıktı, savunması şaşkınlığa neden oldu

Bursa'da zabıta ekipleri Fevzi Çakmak Caddesi'nde dilencilik yapan bir kadını yakaladı. Dilencinin üstünden 26 bin 300 lira nakit para ve marketlere ait 5 bin liralık hediye çeki çıktı. Dilenci kadın el konan paraları almak için paraların kendisine zekat ve fitre olarak verildiğini iddia etti.

Bursa Büyükşehir Belediye Zabıta Daire Başkanlığı'na bağlı zabıta ekipleri, ramazan ayında vatandaşların manevi duygularını kullanarak dilenen kişilere yönelik uygulamalarını arttırdı. Kent merkezinde denetim yapan ekipler, Fevzi Çakmak Caddesi'nde çöp kenarında dilenen Hacer Öztürk'ü yakaladı.

Dilencinin üstünden servet çıktı, savunması şaşkınlığa neden oldu

Satın aldığı ekmeği parçalara bölüp, 'Çöpten ekmek topluyor' izlenimi verdiği tespit edilen Öztürk, zabıta müdürlüğü binasına götürüldü. Üzerinden 26 bin 300 lira para ile 5 bin lira değerinde marketlere ait hediye çeki çıkan Öztürk, yetkililer tarafından el konulan paraları almak için paraların kendisine zekat ve fitre olarak verildiğini söyledi.

Dilencinin üstünden servet çıktı, savunması şaşkınlığa neden oldu - Resim : 2

Ekipleri kandırmayı başaramayan ve paraları geri alamayan Hacer Öztürk'e, 'Kabahatlar Kanunu'na muhalefet' suçundan 270 TL idari para cezası kesildi.

Dilencinin üstünden servet çıktı, savunması şaşkınlığa neden oldu ile ilgili etiketler Bursa Dilenci Para fitre zekat savunma
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.