Dilek Sabancı: ''Rahat yaşam için 50 milyon dolarınız olsa yeter''

İş insanı Sakıp Sabancı’nın büyük kızı Dilek Sabancı, “Rahat yaşayabilmek için milyar değil milyon dolar da yeterli. 50 milyon dolar da olsa rahat yaşarsınız” şeklindeki sözleri nedeniyle sosyal medyada gündem oldu.

2004'te 71 yaşındayken hayata veda eden iş insanı Sakıp Sabancı'nın kızı Dilek Sabancı Radyo Sputnik’te yayımlanan ‘Meliha Okur’la Anlat Bana’ programına konuk oldu. Dilek Sabancı Okur’un ''Bir insanın rahat yaşayabilmesi için ne kadar para gerekli?'' sorusuna verdiği yanıtla sosyal medyanın gündemine oturdu.

İnsanların rahat yaşayabilmesi için milyar dolarlara gerek olmadığını 1-2 milyonun da yeterli olabileceğini söyleyen Sabancı, şu ifadeleri kullandı:

''İnsanın iyi bir evi, arabası, rahat yaşayabileceği bir parası olması lazım ama bu para bana göre milyar dolarlar değil. Milyon dolarlar da yetebilir veya bazı insanlara 1-2 milyon dolar da yetebilir. Onun dışında istediği zaman seyahat edebilmeli. 50 ile 100 milyon dolarınız olsa rahat rahat yaşarsınız ama bence 100 milyon dolara değil de daha düşük rakamlarla daha çok mutlu olabilmek daha büyük başarı. İyi bir işiniz olsun, eviniz olsun, arabanız olsun, hastalandığınızda hastaneye gidecek paranız olsun, denize merakınız varsa tekneniz olsun, insan başka ne ister ki?''

 

 

 

Dilek Sabancı: ''Rahat yaşam için 50 milyon dolarınız olsa yeter'' ile ilgili etiketler Dilek Sabancı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.