Dilek Özçelik ve Erdoğan Bayraktar'ın gündem olan konuşması! /VİDEO

Bakan Albayrak ile kanser hastası olan Dilek Özçelik'in videosu gündeme oturmuştu... Dilek Özçelik'in hayatını kaybetmesi üzerine video tekrardan gündeme geldi. Tam altı yıldır lenf kanseri ile mücadele eden 27 yaşındaki Dilek Özçelik dün hayatını kaybetti. Tekirdağ’ın Saray ilçesinde yaşayan ve Trakya Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Dilek Özçelik, 15 Nisan 2013 günü dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın iki günlük Trakya gezisi kapsamında geldiği Edirne’de kanser ilaçlarının temini için yardım istemişti. Vatandaşlarımız Bakan Albayrak ile Dilek Özçelik'in videosunu izlemek için arayışta... İşte video ve detaylar...

Bakan Albayrak ve kanser hastası Dilek'in videosu...Dilek Özçelik’in bu sözleri Türkiye’nin o dönem bir numaralı gündemi olmuştu. Çıkan haberlerin ardından Dilek’in bulamadığı ilaçlar temin edilmiş, hastaneye yatırılarak tedavi altına alınmıştı. Lenf kanseri hastalığı nedeniyle eğitimine devam edemeyen ve yıllardır kanserle mücadele eden Dilek Özçelik, Tekirdağ’ın Saray İlçesi’nde ailesi ile birlikte yaşadığı evinde durumu ağırlaşınca hastaneye kaldırıldı. Ancak Özçelik, yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Özçelik, Saray’ın Büyükyoncalı Mahallesi Aziziye camiinde kılının ikindi namazının ardından toprağa verildi. Vatandaşlarımız Bakan Albayrak ile Dilek Özçelik'in videosunu izlemek için arayışta... İşte video ve detaylar...

bakan_albayrak_ve_kanser_hastasA_dilek_video

DİLEK ÖZÇELİK KİMDİR?

1990 yılında Tekirdağ’da dünyaya gelmiştir. Dilek Özçelik, Trakya Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü öğrencisiydi. Ailesi ile birlikte Tekirdağ’ın Saray ilçesinde kalmaktaydı. Lenf Kanseri olan Dilek Özçelik, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’dan yardım istemiş ve Bakan Bayraktar, kanser hastası Dilek Özçelik’in cebine derdini dinlemek yerine para koymuş ve Dilek ise ”Ben dilenci değilim. İnsanlık konusunda bir kez daha hayal kırıklığına uğradım. Görüyorum ki çaresizliği hiç tatmamışsınız hayatınızda” demişti.

"BEN DİLENCİ DEĞİLİM"

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde yaşayan ve Trakya Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Dilek Özçelik, 15 Nisan 2013 günü dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın iki günlük Trakya gezisi kapsamında geldiği Edirne'de kanser ilaçlarının temini için yardım istemişti. Bakan Bayraktar'ın cebine koyduğu parayı “Ben dilenci değilim. İnsanlık konusunda bir kez daha hayal kırıklığına uğradım. Görüyorum ki çaresizliği hiç tatmamışsınız hayatınızda” diyerek parayı geri iade etmiş ve ağlayarak uzaklaşmıştı.

Dilek Özçelik'in bu sözleri Türkiye'nin o dönem bir numaralı gündemi olmuştu. Çıkan haberlerin ardından Dilek'in bulamadığı ilaçlar temin edilmiş, hastaneye yatırılarak tedavi altına alınmıştı.

Lenf kanseri hastalığı nedeniyle eğitimine devam edemeyen ve yıllardır kanserle mücadele eden Dilek Özçelik, Tekirdağ'ın Saray İlçesi'nde ailesi ile birlikte yaşadığı evinde durumu ağırlaşınca hastaneye kaldırıldı. Ancak Özçelik, yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Özçelik, Saray'ın Büyükyoncalı Mahallesi Aziziye camiinde kılının ikindi namazının ardından toprağa verildi.

ERDOĞAN BAYRAKTAR KİMDİR?

1949 yılında Trabzon’da doğdu. İstanbul Devlet Mimarlık ve Mühendislik Akademisi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nü bitirdi. İstanbul Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İnşaat Anabilim Dalı’nda Yüksek Lisans derecesi aldı.

1979-1989 yılları arasında Özbay ve Gürpınar Konut Yapı Kooperatifleri’nde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Başkanlık görevlerinde bulundu. 1973-1994 yılları arasında özel sektördeki çalışmalarında 3.900 birimlik konut, ofis ve sanayi dükkanları üretimini gerçekleştirdi.

Dilek Özçelik ve Erdoğan Bayraktar'ın gündem olan konuşması! /VİDEO ile ilgili etiketler video bakan albayrak dilek özçelik izle
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.