Dilek Güngör, İSO ve TOBB başkanlarını suçüstü yakaladı!

Sabah yazarı Dilek Güngör'den İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nu köşeye sıkıştıracak bir yazı geldi bugün... Güngör, bir market araştırması ile iki ismin sahibi olduğu şirketlerin döviz kurlarındaki düşüş sonrası fiyat indirimine gitmediğini tespit etti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları sonrasında, döviz kurlarında yaşanan sert düşüşlerin ardından Sabah gazetesi yazarı Dilek Güngör, "Eski kaşarlar" başlıklı bir yazı ile iş dünyasına seslendi.

İş dünyası ve oda başkanlarının dolardaki gelişmeler sonrası yaptıkları açıklamalara atıfta bulunarak "Madem endişeniz bitti, moralleriniz yerine geldi. O zaman alalım sizi etiketlerin başına" ifadelerini kullandı.

Güngör oda başkanlarına ilişkin olarak "Dün markette gezerken fark ettim. Başkanlar raflarda üyelerine resmen tur bindirmişler!" dedi.

Güngör, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan'ın sahibi olduğu Bahçıvan Gıda'nın eski kaşarlarının market fiyatlarını paylaşarak "Bahçıvan Gıda'nın 350 gramlık eski kaşarı 88.50 TL, Tahsildaroğlu'nun aynı gramajdaki ürünü 38.75 TL… Aradaki fark iki kattan fazla…
Nasıl olur demeyin… Valla herhalde Bahçıvan'ın inekleri Holstein cinsi" diye yazdı.

Sabah yazarı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun da Nuh'un Ankara Makarnası'nın sahibi Elif Makarnacılığın sahibi olduğunu hatırlatarak "Nuh'un Ankara Makarnası'nın raf fiyatı da farklı değil… 500 gramlık makarna onlarda 6.95 TL… Üyesi olan Gaziantepli Oba Makarna'da aynı ürün 3.95 TL. Aradaki fark yine 2 kata yakın…" dedi.

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...

 

 

Dilek Güngör, İSO ve TOBB başkanlarını suçüstü yakaladı! ile ilgili etiketler Rifat Hisarcıklıoğlu erdal bahçıvan dilek gungor köşe yazarları
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.