Dilek Ertek’in son sözleri ortaya çıktı

Tatildeyken gemiden düşerek ölen iş kadını Dilek Ertek’in ortaya çıkan son görüntülerinde, “Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Ama biz bir aileyiz, birbirimize muhtaç olmasak da sıkı sıkıya bağlanmalıyız.” ifadelerini kullandığı görüldü.

Dünyaca ünlü bir mücevher markasının distribütörü Dilek Ertek, tatil amacıyla gittiği Haiti'de içinde bulunduğu gemiden düşmüş ve bir daha haber alınamamıştı. Pasifik Okyanusu'nda seyir halinde olan gemiden 26 Ekim tarihinde Dilek Ertek denize düşmüştü.

SON SÖZLERİ YÜREK BURKTU 

Dilek Ertek'ten geriye ise çalışma arkadaşlarıyla yaptığı konuşmaya ait görüntüler kaldı. Ertek bu anlarda, "Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Ama biz bir aileyiz, birbirimize muhtaç olmasak da sıkı sıkıya bağlanmalıyız. Sizi çocuklarım gibi hissediyorum" ifadelerini kullanıyor.

AVUKATINDAN AÇIKLAMA GELDİ

Dilek Ertek'in ailesinin avukatı Didem Konaş Büyükpınar, bazı medya kuruluşlarının yanlış haberler yaptığını belirterek, olaya ilişkin basın açıklamalarının dikkate alınmasını söyledi. Avukat Büyükpınar ayrıca, cenaze törenine ilişkin yer ve zaman bilgisinin henüz belli olmadığını da aktardı.

Ünlü iş insanı Dilek Ertek, Norwegian Spirit adlı gemide seyahat ederken, 25 Ekim gecesi gemiden düşerek hayatını kaybetmişti. Dilek Ertek’in denize düşmesinden sonra gemi, Tahiti’deki Papeete Limanı’na gelmişti. Ertek’in oğlu Gökçe Atuk, annesinin düşerek hayatını kaybetmesine ilişkin avukatları ile birlikte gemi ve gemiyi işleten şirketle görüşmelerde bulunmuştu.

Olaya ilişkin soruşturma sürerken, İHA tarafından ulaşılan aile avukatı Didem Konaş Büyükpınar, bazı medya kuruluşları tarafından yanlış haberlerin yapıldığını söyleyerek, “Bilgilendirmeyi basın açıklamaları ile yapacağız” dedi. Avukat Büyükpınar, düzenlenecek cenaze töreniyle ilgili ise, “Yer ve zaman bilgisi belli değil” açıklamasında bulundu.

Dilek Ertek’in son sözleri ortaya çıktı ile ilgili etiketler Dilek Ertek

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.