Dilek Albayrak öldü mü? Didem Yılmaz’la Vazgeçme'deki Dilek Albayrak olayı gerçek mi?

Show TV ekranlarında yayınlanan Didem Yılmaz’la Vazgeçme programına katılan Dilek Albayrak ismindeki genç kız ve eşi ülke gündeminde ilk sırada yer aldı. Canlı yayında anlatılanlar sonrasında sosyal medyada Dilek Albayrak öldü mü iddiaları dolanmaya başladı. Peki, Dilek Albayrak olayı nedir, gerçek mi?

Canlı yayında Didem Yılmaz’la Vazgeçme programında hayatından bahseden Dilek Albayrak herkesi gözyaşlarına boğdu. Annesi ile babasının kendisini yaşadığı köyde neredeyse tüm erkeklere patates, ekmek gibi yiyeyecekler veya para karışılığında sattığını iddia eden genç kız daha sonrasında da ailesinin gerçek olmasından düphe ederek DNA tetsi yaptırmak istediğini ancak bunu gerçekleştiremediğini söyledi.

Dilek Albayrak açıklamasında, “Annem ile babam kardeşime de aynı şeyleri yaptılar. 1 kilo patates karşılığında beni onlara veriyorlardı.” dedi. Bu açıklamaları ile kısa sürede sosyal medyada gündem olan Dilek Albayrak olayı adeta herkesi şoke etti.

Dilek Albayrak Olayı Gerçek Mi?

Gaziantep’te ailesi ile beraber yaşayan 17 yaşındaki Dilek Albayrak, yıllarca tacize uğradığını iddia etti. 12 yaşından bu yana ailesinin kendisine madde kullandırarak başka adamlarla cinsel ilişkiye zorlandığını anlattı.

Dilek Albayrak öldü mü? Didem Yılmaz’la Vazgeçme'deki Dilek Albayrak olayı gerçek mi?

Kısa süre sonunda ise Gaziantep Valiliği’nden yapılan açıklamada, ''Bahse konu olay televizyon yayınından yaklaşık 6 ay önce 5 Nisan 2021 tarihinde Şahinbey Mahallesi Gülpınar Mahallesi'nde meydana gelmiş ve İlçe Jandarma Komutanlığımız kolluk sahasında gerekli işlemlere başlanmıştır. Aile içerisinde yaşanan karşılıklı suçlamalar ve şikayetler üzerine konu adli makamlar tarafından takip edilmektedir.'' ifadelerine yer verildi.

Açıklama sonrasında, ''Verilen ifadeler ve suçlamalar sonucunda taraflar arasında husumet oluşmuştur ve açılan karşılıklı davalar devam etmektedir. Yayınlanan haberler üzerine olaya karıştığı iddia edilen kişilerden D.A.'nın anne ve babasının da aralarında bulunduğu 12 kişilik grup, 24 Eylül 2021 günü Gaziantep Adliyesi'ne giderek iddialara yer veren televizyon programı ve iddialarda bulunan D.A. ve eşi B.A. hakkında suç duyurusunda bulunmuşlardır. Adli makamlar tarafından dosya üzerinde gizlilik kararı bulunmakta olup her iki tarafın iddiaları ve iddialar üzerine yapılan işlemler dosyada mevcuttur. Adli süreç devam etmektedir. Bununla birlikte Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz konuyu bütün yönleriyle takip etmektedir.'' denildi.

Dilek Albayrak Öldü Mü?

Son günlerde ise sosyal medyada yayılan iddialarda Dilek Albayrak’ın öldüğü söylendi. Ancak bunu doğrulan bir haber henüz çıkmadı.

Dilek Albayrak öldü mü? Didem Yılmaz’la Vazgeçme'deki Dilek Albayrak olayı gerçek mi? ile ilgili etiketler Gaziantep Dilek Albayrak Didem Yılmaz’la Vazgeçme
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.