'Dilber Ay'ın oğluyum' dedi, Bergen filminin yayınlandığı sinema salonunu birbirine kattı

2019 yılında vefat eden sanatçı Dilber Ay'ın oğlu olduğu iddia edilen bir kişi, dün akşam Bergen filminin yayınlandığı sinema salonunda olay çıkardı. Bergen filminde sanatçının kendi sesinin kullanılmamasına sinirlenen adam, bir anda filmin ortasında seyircilere bağırmaya başladı. Öfkesini kontrol edemeyen, küfür ve hakaret eden adam, diğer vatandaşlar tarafından güçlükle salondan çıkarıldı.

Başrollerini Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran'ın paylaştığı Bergen filminin gösterimde olduğu bir sinema salonunda yaşanan olay sosyal medyada gündem oldu. 30 yaşındayken eski eşi Halis Serbest tarafından öldürülen sanatçı Bergen'in hayatının anlatıldığı filmin, dün akşam İstanbul'da yayınlanan bir seansında olay çıktı. Sinema salonunda birden bağırıp küfür etmeye başlayan kişinin ise Dilber Ay'ın oğlu olduğu iddia edildi.

'Dilber Ay'ın oğluyum' dedi, Bergen filminin yayınlandığı sinema salonunu birbirine kattı


"DİLBER AY'IN OĞLUYUM" DİYE BAĞIRMAYA BAŞLADI

Sinema salonunda çekilen görüntülerde, 2019 yılında hayatını kaybeden Dilber Ay'ın oğlu olduğunu iddia eden bir kişi, dün akşam Bergen filmini izlemeye gittiği ve olay çıkardığı görülüyor. Geç bir seansta olan filmi ön sıralardan izleyen adam, önce oturduğu yerden tepki gösterdi. Diğer seyircilerin seslerden rahatsız olarak "Kavganızı dışarıda yapın" uyarılarından sonra ise ortalık bir anda karıştı.


SEYİRCİYE HAKARETLER YAĞDIRDI

Annesinin 4 Şubat'ta vizyona giren filminin bu kadar izlenmediğini söyleyen adam, "Hiçbirinin burada sesini görmedim. Hepiniz aptalsınız. Anladınız mı?" diyerek filmde Bergen'in sesinin olmamasına tepki gösterdi. Araya giren vatandaşlar ise Dilber Ay'ın oğlu olduğunu söyleyen adamı salondan çıkarmaya çalıştı. Alkollü olduğu ileri sürülen adam, hakaretlerine devam edince tansiyon iyice arttı. Güçlükle sakinleştirilen adam, güvenlik görevlileri tarafından salondan çıkartıldı. Filmin ortasında çıkan kavgadan dolayı vatandaşlar da tepki gösterince film geri sarılarak yeniden ekrana getirildi.

Kaynak: Haberler/özel

 

'Dilber Ay'ın oğluyum' dedi, Bergen filminin yayınlandığı sinema salonunu birbirine kattı ile ilgili etiketler Dilber Ay Farah Zeynep Abdullah bergen sinema salonu Belgin Sarılmışer
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.