Dilay Korkmaz kimdir? Kaç yaşında?

Dilay Korkmaz'ın kim olduğunu merak ediliyor. Magazin D'de Çağla Şikel ile yollar ayrıldıktan sonra yeni sunucu belli oldu. Magazin D'nin yeni sunucusu Dilay Korkmaz oldu. Peki Dilay korkmaz kimdir? Kaç yaşında? Magazin D'nin yeni sunucusu Dilay Korkmaz nereli? Detaylar haberimizde..K

Dilay Korkmaz kimdir? Kanal D ekranlarında yayınlanan Magazin D programının sunucusu Çağla Şıkel'le yollar ayrıldı. Magazin D'nin yeni sunucusu Dilay Korkmaz oldu. Vatandaşlar ise Korkmaz'ın yaşamı merak ediliyor. Peki Dilay korkmaz kimdir? Kaç yaşında? Magazin D'nin yeni sunucusu Dilay Korkmaz nereli? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Dilay Korkmaz kimdir? Kaç yaşında?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Magazin D programının sunucusu Çağla Şıkel'le yollar ayrılmış, Şıkel'in ardından programın yeni sunucusunun kim olacağı da merak konusu olmuştu.

Medyatava'nın edindiği bilgiye göre; Magazin D'nin yeni sunucusu Dilay Korkmaz oldu.

Korkmaz, daha önce Star TV'de yayınlanan Star Life programının sunuculuğunu üstleniyordu...

DEMET AKALIN YERDEN YERE VURMUŞTU!

Korkmaz ekrandayken tepkisini Twitter'dan yazan Demet Akalın, "Starlife bu sunucu kızı cok aramış mı ya direk zapp" ifadesini kullanmıştı.

Dilay Korkmaz kimdir? Kaç yaşında? - Resim : 2

GÜZELLİK YARIŞMASINDA DÖRDÜNCÜ OLMUŞTU

Dilay Korkmaz, 2010 Miss Turkey yarışmasında dördüncü olduktan sonra sonra birçok programda sunuculuk yaptı.

DİLAY KORKMAZ KİMDİR?

1990 yılında Ankara'da dünyaya gelen Dilay Korkmaz, Gazi Üniversitesi Muhasebe bölümü mezunudur. 2010 yılında Miss Turkey'e katılan güzel isim, bu yarışmadan 4. olarak ayrılmıştır.

Güzellik yarışması çıtasını yükselten Dilay Korkmaz, Çin'de Miss İnternational yarışmasına katılmış ve orada 80 aday arasından ilk 15'e girerek dikkatleri üzerine toplamıştır.

Oyunculuk kariyerine de sahip olan Korkmaz, 2017 yılında çekimleri tamamlanan "Karımı Gördünüz mü?" isimli sinema filminde oynamıştır.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde diksiyon dersleri aldıktan sonra, bir başka kurumda spikerlik ve sunuculuk eğitimi alarak kariyerini desteklemiştir.

Dilay Korkmaz bir röportajda Türkiye’nin en güzel kadınlarını, annesi ve Çağla Şikel, dünyanın en güzel kadını olarak ise Alessandra Ambrosio olarak gördüğünü dile getirmişti.

Dilay Korkmaz kimdir? Kaç yaşında? ile ilgili etiketler dilay korkmaz kimdir kaç yaşında magazin d nereli
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.