MasterChef Dilara Türüt elendi mi? Dilara Türüt neden yok?

MasterChef yarışmacısı Dilara Türüt’ün İsmail Türüt’ün kızı mı sorusunun cevabı araştırılırken Dilara Türüt’ün yarışmadan çekilmesi günün konusu oldu. Dilara Türüt elendi mi? Dilara Türüt neden yok ayrıldı mı?

MasterChef 2020 yarışmasında son 16 isim yavaş yavaş belirlenirken biri daha ana kadroya dahil edildi. Ancak MasterChef’te hiçte beklenmedik bir son dakika gelişmesi yaşandı. Çok yakından takip edilen ve şarkıcı İsmail Türüt’e yakınlığı olarak bilinen Dilara Türüt’ün yarışmadan kendi isteği ile ayrılması herkesi şoke etti.

MasterChef’in beğenilen isimlerinden Dilara Türüt, şeflerden tek tek özür dileyerek yarışmadan çekilmek istemesi elenmesine neden oldu. Dilara, Mutfak bilgisinin yarışmaya yetmediğini ve yeniden hazırlanıp gelmek istediğini söyleyince olanlar oldu. Dilara’nın ayrılmak istemesinin üzerine stüdyoda oldukça duygusal anlar yaşandı.

DİLARA TÜRÜT KİMDİR?

Yarın yeni sezonuyla TV8 ekranlarındaki yerini alacak olan fenomen yarışmanın yarışmacı adaylarından biri olan Dilara Türüt aslen Rizeli. Karadeniz mutfağına çok hakim. Ki bunu Kara lahana ve hamsiyi birleştirerek suşi yaparak da ispat etti. Genç olan ancak kendisine güvenen güzel yarışmacı henüz liseden yeni mezun oldu.

MasterChef Dilara Türüt elendi mi? Dilara Türüt neden yok? ile ilgili etiketler MasterChef Dilara Türüt
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.