Dilara Mehmet Şefin akrabası mı? Şaşırtıcı gerçek ortaya çıktı! Başkası yapsa kıyamet kopardı!

Dilara Mehmet Şefin akrabası mı? Acun Medya yapımında ekrana gelen MasterChef Türkiye 2021'de Mehmet Şef ile Dilara Başaran'ın herkesten sakladığı sır ortaya çıktı. Birçok kişi Mehmet Şef ve Dilara'nın yarışmadan diskalifiye edilmesi gerektiğini söylüyor.

Dilara Mehmet Şefin akrabası mı? MasterChef Türkiye'de dün yarışmaya veda eden isim Safanur Bol oldu. Ancak bundan daha önemli bir olay herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Tüm yarışmacılara agresif tavırlarıyla tanınan Mehmet Şefin Dilara'ya olan yaklaşımı gecenin en çok konuşulan olayı oldu. Başkası yapsa kıyamet kopardı ama söz konusu Dilara olunca her şey değişiyor.

Şef Mehmet Yalçınkaya'nın anne tarafından akrabası olduğu iddia edilen Dilara Başaran izleyicinin de en çok desteklediği isimlerin başında geliyordu. Ancak bu akrabalık durumunun ortaya çıkması her iki ismin de geleceğini kararttı.

MasterChef Dilara Başaran kim, kaç yaşında, aslen nereli, İnstagram hesabı  var mı? Dilara Başaran kimdir, MasterChef'te elendi mi?

Dilara Başaran'ın yemek yapan arkadaşlarına, "Hamurun çıtır olması için bir şeyler koymalısınız" yorumunu yapması üzerine normalde Mehmet Şefin çıldırması gerekiyordu. Ancak öyle olmadı. Şef çok sakin kalarak, "Mert arkadaşının koluna gir ve dışarıya çıkart" dedi. Böyle bir yorumda bulunması herkesi şaşırttı. Ancak gereçk daha sonra ortaya çıktı. Dilara Başaran ve Mehmet Şefin akraba olduğu ortaya çıktı.

Masterchef Türkiye 2021 yarışmacılarının Instagram hesapları ve takipçi  sayıları!

Bir haber sitesinde yer alan iddiaya göre Dilara Başan yarışmaya son katılan şef adayların biri oldu. Bu iddia iki ismin akraba olduğu iddilarını güçlendirdi. Mehmet Şefin anne tarafından akraba olduğu iddiası güçlendi.

İki isimden henüz akrabalık açıklaması gelmedi. Ancak MasterChef izleyenleri buna inanmışa benziyor.

Dilara Mehmet Şefin akrabası mı? Şaşırtıcı gerçek ortaya çıktı! Başkası yapsa kıyamet kopardı! ile ilgili etiketler MasterChef dilara başaran mehmet şef
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.