Dilara Aksüyek ile sevgilisi Onur Bay ayrıldı mı?

Ünlü oyuncu Dilara Aksüyek ile sevgilisi Onur Bay ayrıldığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Kısa süre önce ortaya çıkan aşkları çok konuşulmuş olan Dilara Aksüyek ile sevgilisi Onur Bay ayrıldı mı detaylar haberimizde.

Dilara Aksüyek ile sevgilisi Onur Bay ayrıldı mı merak ediliyor. Ünlü oyuncu çift Dilara Aksüyek ile Onur Bay’ın 4 ay önce ilişkileri olduğu ortaya çıkmışdı. Çift kısa süre önce sosyal medya hesaplarından birbirlerini silmesi gündem oldu. Dilara Aksüyek ile sevgilisi Onur Bay ayrıldı mı araştırdık.

Dilara Aksüyek ile sevgilisi Onur Bay ayrıldı mı?

İddialara göre 24 yaşındaki oyuncu Onur Bay ve 33 yaşındaki oyuncu Dilara Aksüyek, dört ayılık ilişkilerini sonlandırma kararı aldığı bilinmekte. Konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapmayan ünlü çiftin, sosyal medya hesaplarından birbirlerini silmiş olması da bu iddiaları destekledi.

Birkaç hafta önce Onur Bay, muhabirlerin Dilara Aksüyek ile aralarındaki yaş farkını sorununu sorması üzerine ilişkilerinin iyi gittiğini söylemişti.

İkilinin ilişkisi bir mekan da kameralara takılan samimi fotoğrafları ile ortaya çıkmıştı ve kısa süre sonra ilişkilerini doğrulamışlardı.

Dilara Aksüyek ile sevgilisi Onur Bay ayrıldı mı?

Onur Bay kimdir?

19 Ocak 1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Küçük yaştan beri Kanal D’de yayınlanan Arka Sokaklar adlı dizide oynamaktadır. Üniversite eğitimini İstanbul Kültür Üniversitesi’nde tamamlamıştır.

2010 yılında Çakallarla Dans adlı filmde rol almıştır.

Dilara Aksüyek ile sevgilisi Onur Bay ayrıldı mı?

Dilara Aksüyek kimdir?

24 Temmuz 1987 yılında Karşıyaka, İzmir’de doğmuştur. 33 yaşındaki başarılı oyuncunun ilk rolü 2012 yılında “Evlerden Biri” dizisi ile olmuştur.

2013 yılında yayınlanan "Merhamet" adlı dizide Narin'in kardeşi Şadiye'yi canlandırmış ve adını iyice duyurmuştur. Daha sonra "Kadim Dostum", İstanbullu Gelin, Adı Mutluluk gibi birçok başarılı işte yer almıştır.

Dilara Aksüyek ile sevgilisi Onur Bay ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Dilara Aksüyek onur bay ayrıldı mı ilişkileri bitti mi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.