Dilan Polat video İzle! Dilan Polat'ı Kim tehdit Etti? Ünlü fenomen tehdit mesajını açıkladı

Dilan Polat video İzle! Ünlü Instagram fenomeni Dilan Polat'tan itiraf videosu geldi! Annesini babasının öldüğünü gözyaşları içinde anlatan Dilan Polat'ı kimin tehidt ettiği takipçileri tarafından araştırılıyor. Instagram'da 1.6 milyon takipçisi bulunan Dilan Polata gelen tehdit mesajı nedir? Dilan Polat video izle! Detaylar haberimizde...

Dilan Polat Video İzle! Instagram fenomeni güzellik uzmanı Dilan Polat, tehdit edildiğini açıkladı! Gözyaşları içinde itirafta bulunan ve annesini babasının öldürdüğünü açıkladı. Ünlü fenoman, kendisine gelen tehdit mesajlarını da açıkladı. Peki Dilan Polat video izle, Dilan Polat'ı kim tehdit etti, ünlü fenomene gelen tehdit mesajı nedir? İşte yanıtı...


DİLAN POLAT VİDEO İZLE!

DİLAN POLAT'I KİM TEHDİT ETTİ?

Sosyal medya platformu Instagram'da 1.6 milyon takipçisi bulunan güzellik uzmanı Dilan Polat'ın 17 yıl önce annesinin babası tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Yıllardır sakladığı bu olay üzerinden N. G. isimli bir kadın tarafından tehdit edilen Polat, gözyaşları içerisinde yaşadıklarını anlattı.

DİLAN POLAT'A GELEN TEHDİT MESAJI NEDİR?

Polat, Instagram hesabından yayınladığı videoda şunları söyledi:

Dilan Polat kimdir, mesleği nedir?

"5 gündür ne yaşadığımı ben biliyorum. Sanki dirseklerim kırılmış, tutmuyor. Çocuğumu kucağıma alamıyorum. Bu söylenecek bir şey değildi çünkü herkesin başına gelebilir. 5 gündür hem şantaj hem tehdit mesajları alıyorum. Benim babam hastaydı beyninde tümör vardı bilerek yapmadı. Babam annemi öldürdü ama bunu şantaj yaparak 'magazine vereceğim' diyerek kimsenin canını yakamazsınız. Allah'a havale ediyorum, gereken şikayette de bulundum. Kimsenin ölmüş birinin kemiklerini sızlatmasına gerek yok.

Dilan Polat İstanbul'un ardından şimdi de Ankara'da!

DİLAN POLAT KİMDİR?

Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul'da doğdu. Eğitim hayatına İstanbul'da devam eden Polat, evli ve iki çocuk annesidir.

İş hayatına doğum fotoğrafçılığı ile başlayan Dilan Polat birçok ünlü ismin fotoğrafçılığını yapmıştır. 2017'de Dilan Polat güzellik merkezlerinin kurucusu olarak bu alanda da başarılı işlere imza atan Polat, ismini duyurmayı başarmıştır. İş hayatındaki başarılarının yanı sıra Instagram'da bir milyonun üzerinde takipçi sayısına ulaşarak kısa sürede sosyal medyada da ilgi odağı oldu. Dilan Polat en son ikinci çocuğuna düzenlediği partiye gelen ünlü isimler ile dikkat çekmişti.

Dilan Polat video İzle! Dilan Polat'ı Kim tehdit Etti? Ünlü fenomen tehdit mesajını açıkladı ile ilgili etiketler Instagram Fenomen dilan polat kimdir dilan polat video izle itiraf
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.