Dilan Dirayet Taşdemir kimdir, kaç yaşında?

Dilan Dirayet Taşdemir kimdir, kaç yaşında neden hakkında soruşturma başlatıldı merak ediliyor. HDP Milletvekili olan Dilan Dirayet Taşdemir kimdir, kaç yaşında detayları ile haberimizde.

Dilan Dirayet Taşdemir kimdir, kaç yaşında soruları gündem oldu. Sosyolog, arkeolog, siyasetçi ve Ağrı milletvekili olan Dilan Dirayet Taşdemir hakkında başlatılan soruşturma ardından kim olduğu merak ediliyor. Milletvekili olan Dilan Dirayet Taşdemir kimdir, kaç yaşında araştırdık. Dilan Dirayet Taşdemir kimdir, kaç yaşında?

Dilan Dirayet Taşdemir kimdir, kaç yaşında?

Dilan Dirayet Taşdemir kimdir?

Dilan Dirayet Taşdemir 18 Nisan 1982 yılında Ağrı’da dünyaya gelmiştir. Annesinin adı Nigar ve babasının adı ise Yusuf’dur. Mersin Üniversitesi Sosyoloji ve Arkeoloji bölümlerini bitirdikten sonra Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinde kadın politikaları alanında danışmanlık yapmaya başlamıştır.

Dilan Dirayet Taşdemir kimdir, kaç yaşında?

 Ulusal ve uluslararası alanda toplumsal cinsiyet ve kadın çalışmaları alanında görev yaptığı bilinmektedir. 7 Haziran 2015 yılında milletvekili olarak makama getirilen Dilan Dirayet Taşdemir hakkında 2021 yılında “terör örgütü üyesi” olduğu iddiası ile hakkında soruşturma açıldı.

Dilan Dirayet Taşdemir kimdir, kaç yaşında? ile ilgili etiketler Dilan Dirayet Taşdemir kimdir kaç yaşında nerelidir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.