Dilan Çıtak'ın endişeli bekleyişi... İbrahim Tatlıses'in ambulanstan çıkarılmasını gözyaşları içinde izledi

Bodrum'da trafik kazası geçiren İbrahim Tatlıses'e ilk müdahale olay yerindeki ambulans içinde yapıldıktan sonra ünlü türkücü hastaneye kaldırıldı. İbrahim Tatlıses'in mahsur kaldığı araçtan çıkarılırken kızı Dilan Çıtak'ın endişeli bekleyişi ise kameralara yansıdı.

Bodrum Yalıkavak yolunda geçirdiği trafik kazası sonucu araç içerisinde mahsur kalan 70 yaşındaki ünlü Sanatçı İbrahim Tatlıses, ekiplerin yoğun mücadelesi sonucu araçtan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Bilinci açık olan ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen İmparator lakaplı türkücü sevenlerini korkuttu.


GÖZYAŞLARI İÇİNDE BABASININ AMBULANSTAN ÇIKARILMASINI BEKLEDİ


İbrahim Tatlıses'in Işıl Çıtak ile birlikteliğinden dünyaya gelen müzisyen kızı Dilan Çıtak Tatlıses'in, babasının kurtarılma anındaki endişesi kameralara yansıdı. Tatlıses'in yıllar sonra kabullendiği kızı Dilan Çıtak'ın o hali yürekleri burktu. Ayağından yaralandığı öğrenilen Tatlıses’in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

dilan-citak-ibrahim-tatlises-kaza

 



 

Dilan Çıtak'ın endişeli bekleyişi... İbrahim Tatlıses'in ambulanstan çıkarılmasını gözyaşları içinde izledi ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Bodrum kaza Dilan Çıtak yalıkavak
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.