Dilan Çiçek Deniz ve Metin Akdülger sevgili mi? Metin Akdülger kimdir?

Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Atiye dizisinin sevilen oyuncusu Metin Akdülger ile aşk yaşamaya başladığı iddia edildi. Birçok kişi Metin Akdülger'in kim olduğunu merakla araştırmaya devam ediyor. Peki, Dilan Çiçek Deniz ve Metin Akdülger sevgili mi? Metin Akdülger kimdir? Detaylar haberimizde...

Netflix'in en çok izlenen dizilerinden biri olan Atiye, 1. sezonu ile gündeme gelmeye devam ediyor. Dizinin sevilen oyuncularından Metin Akdülger ile Çukur dizisinde Sena karakterine hayat vermiş olan ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz aşk yaşamaya başladığı iddia edildi. Çoğu kişi Metin Akdülger'in kim olduğunu merakla araştırmaya başladı. Peki, Dilan Çiçek Deniz ve Metin Akdülger sevgili mi?Kaç yaşında? Metin Akdülger kimdir? Detaylar haberimizde...

Dilan Çiçek Deniz ve Metin Akdülger sevgili mi? Metin Akdülger kimdir?

Hürriyet'in haberine göre; Dilan Çiçek Deniz’in, 2 aydır Metin Akdülger’le görüştüğü iddia edildi.

Dilan Çiçek Deniz ve Metin Akdülger, daha önce bir dizide başrolü paylaşacakları iddiasıyla gündeme gelmişti.

 

METİN AKDÜLGER KİMDİR?

Metin Akdülger, 10 Nisan 1988, Bursa doğumlu Türk dizi ve sinema oyuncusu ve tiyatrocu.

1988 yılında Bursa'da göçmen bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Tiyatroya başlamadan önce arkadaşlarıyla kısa filmlerle uğraştı. 2006'da Koç Üniversitesinde Uluslararası İlişkiler bölümünü okumaya başladı. 2010'da Seni Aptal Romeo adlı tiyatro oyunuyla tiyatroya adımını attı 2011 yılında bölümünden mezun oldu.

2011 yılında ilk sinema deneyimini yaşadı. İlk filmi Genco Tanay Ülgen'in yönettiği Kahraman filmidir. Aynı sene Zeytin Zamanı adlı tiyatro gösterisinde yer aldı. 2012 yılında kendini geliştirmeye başlayan Metin Akdülger, Coşku Cem Akkaya ve Merve Taşkan'dan oyunculuk eğitimi dersleri aldı. 2012'de Craft Tiyatro bünyesinde Kaset oyunuyla kariyerine devam etti. 2013 yılına gelindiğinde asıl çıkışını Ali Bilgin'in yönettiği Medcezir dizisiyle yakaladı. Dizide canlandırdığı Orkun karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. Yakaladığı başarıyı Ahmet Küçükkayalı'ın Bensiz adlı filmiyle ve Didaskali Tiyatro bünyesinde oynadığı Maşenka oyunuyla devam ettirdi. 2015'te Medcezir dizisinin bitmesi üzerine televizyonsa ara verdi ancak kısa bir süre sonra Medcezir dizisinde ki rol arkadaşı Hazar Ergüçlü ile birlikte Analar ve Anneler dizisinde rol aldı.

Metin Akdülger'in rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Atiye (TV Dizisi)

2018 – Şahsiyet (Ateş) (TV Dizisi)

2017 – Muhteşem Yüzyıl Kösem (IV. Murat) (TV Dizisi)

2015 – Kırık Kalpler Bankası (Turan) (Sinema Filmi)

2015 – Analar ve Anneler (Taner) (TV Dizisi)

2103 – Medcezir (Orkun) (TV Dizisi)

2013 – Bensiz (Necip) (Sinema Filmi)

Dilan Çiçek Deniz ve Metin Akdülger sevgili mi? Metin Akdülger kimdir? - Resim : 2

DİLAN ÇİÇEK DENİZ KİMDİR?

Dilan Çiçek Deniz, 1995 yılında Sivas'da doğmuştur. Annesi ve babası öğretmendir. Babası Orhan Deniz, annesi Hale Temizyürek'dir. Ege Üniversitesi'nde Turizm Rehberliği okurken asıl istediği bölümün karşılaştırmalı edebiyat olduğuna karar vererek sınavlara tekrar girip karşılaştırmalı Edebiyat bölümüne geçiş yapmıştır. Oyuncu 15 yaşında "Güneşi Annem Sanırdım" adında şiir kitabı çıkarmıştır. Lisedeyken üç sene boyunca tiyatro eğitimi aldıktan sonra 17 yaşındayken Liselerarası Tiyatro Yarışması'na katılıp oyunculuk ödülü almıştır.

Modellik de yapan Dilan Çiçek Deniz, 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmış ve 2. Olmuştur. 2015 yılında Miami'de düzenlenen Kainat güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etmiştir.

İlk rolü 2015'de "Tatlı Küçük Yalancılar" dizisindeki 'Ebru' karakteridir. Dizide Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Alperen Duymaz, Beste Kökdemir, Büşra Develi, Burak Deniz ile birlikte rol aldı.

2015 yılında yayınlanan, dizinin başrollerinde Evrim Alasya, Emre Kınay, Hande Erçel, Burcu Özberk, Berk Atan ve Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı, "Güneşin Kızları" dizisinde, 'Elif' karakterini canlandırdı.

Dilan Çiçek Deniz  "Bodrum Masalı" adlı dizide başrol oynamaktadır. Dizinin diğer başrollerinde ise Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz ve Hilmi Cem İntepe paylaşmıştır.

Kitapları

2010 - Güneşi Annem Sanırdım (şiir kitabı)

Filmleri ve Dizileri

Bodrum Masalı
Tatlı Küçük Yalancılar
Güneşin Kızları
Balayı

 

 

Dilan Çiçek Deniz ve Metin Akdülger sevgili mi? Metin Akdülger kimdir? ile ilgili etiketler Netflix Dilan Çiçek Deniz oyuncu metin akdülger
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.