Dilan Çiçek Deniz İzlandalı sevgilisinden evlenme teklifi aldı

Final yapan Çukur dizisinde canlandırdığı Sena karakteriyle gönüllerde taht kuran ve son olarak Alev Alev adlı dizide hayranları ile buluşan 26 yaşındaki oyuncu Dilan Çiçek Deniz, İzlandalı yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson'dan Boğaz Köprüsü'nde romantik bir evlenme teklifi aldı. Saevarsson’a ‘Evet’ yanıtı veren Deniz hazırlıksız yakalandığını belirterek çok mutlu olduğunu söyledi.

Show TV ekranlarında yayınlanan Alev Alev dizisinde Rüya karakterine can veren Deniz Çiçek Deniz’e sürpriz bir evlenme teklifi geldi. 2020 senesinde İzlandalı sevgilisi Thor Saevarsson ile sürpriz bir aşka yelken açan Deniz, geçtiğimiz günlerde görünmez bir kaza geçirerek omzundan sakatlanmıştı.

Thor Saevarsson'dan Boğaz Köprüsü'nde sürpriz bir evlenme teklifini alarak buna ‘Evet’ yanıtını veren Deniz, sevgilisi ile Arnavutköy'deki bir mekanda kutlama yemeği yedikten sonra çıkışta basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Dilan Çiçek Deniz İzlandalı sevgilisinden evlenme teklifi aldı

'ÇOK HAZIRLIKSIZ YAKALANDIM'

Aldığı evlilik teklifinden bahseden Deniz, "Çok hazırlıksız yakalandım. Çok mutluyum, hala şoktayım. Köprü üstünde evlilik teklifi yapmasının nedeni; benim Asya'da, onun Avrupa'da olması. Onun için böyle bir sürpriz yapmış." dedi.

Basın mensuplarının, "Evlilik tarihi belli mi?" sorusuna Deniz, "Daha belli değil, hayırlısı... Zaten belli olursa siz öğrenirsiniz." ifadelerine yer verdi. Gazeteciler teklif sonrasında çifte nazar boncuğu hediye ederken Saevarsson ise Türkçe, "Nazar değmesin..." diyerek, gülümsetti.

Dilan Çiçek Deniz İzlandalı sevgilisinden evlenme teklifi aldı

YÜZÜĞÜNÜN BOYUTU DİKKAT ÇEKTİ

Dilan Çiçek Deniz'in parmağındaki iri taşlı yüzükte dikkatlerden kaçmadı.

Dilan Çiçek Deniz İzlandalı sevgilisinden evlenme teklifi aldı ile ilgili etiketler Dilan Çiçek Deniz boğaz köprüsü evlenme teklifi Thor Saevarsson
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.