Dilan Çiçek Deniz evlenme teklifi aldığı sevgilisinin İzlanda'daki ailesinin yanına gitti

Çukur dizisinde canlandırdığı Sena karakteriyle izleyicilerin gönlünde taht kuran 26 yaşındaki güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz haftalarda evlenme teklifi aldığı yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson'ın İzlanda'daki ailesinin yanına gitti. Evlenmek için hazırlıklara başlayan Deniz'in, sevgilisinin babasıyla yaptığı paylaşıma düştüğü not ise dikkat çekti.

Geçtiğimiz haftalarda İzlandalı yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson'dan, Boğaz Köprüsü'nde sürpriz evlilik teklifi alan genç oyuncu Dilan Çiçek Deniz, sevgilisinin ailesiyle tanışmak için İzlanda’ya uçtu. Müstakbel görümcesi ve kayınpederi ile tanışan Deniz, fotoğraflarını 4,7 milyon takipçili sosyal medya hesabından paylaştı. Deniz'in paylaşımlarına 'Deniz aileye girdi' yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Çukur dizisinde canlandırdığı Sena Koçovalı karakteriyle kariyerinde zirve yapan ve daha sonrasında da Alev Alev’de başrolde oynayan Dilan Çiçek Deniz, bir süredir büyük aşk yaşadığı İzlandalı yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson’dan aldığı evlilik teklifine ‘Evet’ yanıtını vermişti.

Dilan Çiçek Deniz evlenme teklifi aldığı sevgilisinin İzlanda'daki ailesinin yanına gitti

İzlanda’ya sevgilisinin ailesiyle tanışmak için giden Deniz, Thor Saevarsson'ın babası ve kız kardeşiyle poz verdi. Müstakbel görümcesi ile pozunu "Kız kardeş", müstakbel kayınpederi ile fotoğrafını da "Hanımlar, beyler; kayınpeder" notuyla paylaşan Deniz, kendisi için yemek hazırlayan sevgilisinin pozunu da paylaşarak, "Saatlerdir yemek yapıyor iki gözümün çiçeği" notunu paylaşmadan geçemedi.

Dilan Çiçek Deniz evlenme teklifi aldığı sevgilisinin İzlanda'daki ailesinin yanına gitti

Aralık ayının hemen başında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün ortasında sevgilisi Thor Saevarsson'dan evlilik teklifi alan Dilan Çiçek Deniz, ‘Evet’ yanıtını vererek hayranlarını şaşırmıştı. Deniz, "Çok hazırlıksız yakalandım. Çok mutluyum, hala şoktayım. Köprü üstünde evlilik teklifi yapmasının nedeni; benim Asya'da, onun Avrupa'da olması. Onun için böyle bir sürpriz yapmış" ifadelerine yer vermişti.

Dilan Çiçek Deniz evlenme teklifi aldığı sevgilisinin İzlanda'daki ailesinin yanına gitti

Thor Saevarsson tarafından evlilik teklifi alan Dilan Çiçek Deniz’in iri taşlı tektaş yüzüğü de dikkatlerden kaçmamıştı.

 

Dilan Çiçek Deniz evlenme teklifi aldığı sevgilisinin İzlanda'daki ailesinin yanına gitti ile ilgili etiketler Dilan Çiçek Deniz İzlanda Thor Saevarsson
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.