Dila Tarkan ile Dağhan Doğruer evlilik yolunda ilk adımlarını attı!

Sosyal medya paylaşımları ile her zaman gündemde kalan isimlerden Dila Tarkan, geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Dağhan Doğruer’den evlilik teklifi almıştı. İkili sonunda evlilik yolunda ilk adımlarını nişanlanarak gerçekleştirdi.

Sosyetik güzellerden Dila Tarkan yaklaşık 3 senedir birlikte olduğu sevgilisi Dağhan Doğruer ile mutluluk yolunda ilk adımlarını attı. Bir süre öncesinde Miami’ye giden ikiliden gelen güzel haberler hayranlarını da sevindirdi.

Yakın arkadaşları ile beraber Miami’de tatilde olan Dila Tarkan, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgilisi Dağhan Doğruer’den evlilik teklifi aldı. Bu teklife ‘Evet’ yanıtını veren Tarkan, sosyal medya paylaşımında, 'Her şey tam burada başlamıştı' notunu takipçilerine iletti.

Dila Tarkan ile Dağhan Doğruer evlilik yolunda ilk adımlarını attı!

Mutlu çift sonunda dün akşam nişanlandı. Aileler ve yakın dostların katıldığı nişan töreni sonrasında mutlu kareler sosyal medyadan paylaşılırken Dila Tarkan’ın nişan için giydiği beyaz elbise büyük beğeni topladı.

Kapkaç Kurbanı Olmuşlardı

Dila Tarkan ile Dağhan Doğruer ikilisi bir süre kadar öncesinde İtalya’ya gitmiş ve hemen ardından da Marsilya’ya geçmişlerdi. Ancak çiftin bu tatilleri zehir olmuştu. Denizin sonrasında kiraladıkları evlerine doğru yürürken ikili, kapkaç kurbanı olmuştu. Dila Tarkan, yaşadığı korku dolu anlardan bahsetmişti.

Dila Tarkan ile Dağhan Doğruer evlilik yolunda ilk adımlarını attı! - Resim : 2

Tarkan, "Bir adam aniden Dağhan’ın koluna girdi ve ardından hızla koşmaya başladı. Saatinin çalındığını fark eden Dağhan da koştu ama yetişemedi. Adam, kendini bekleyen motorcu arkadaşının motosikletine binip uzaklaştı. Şok olduk, moralimiz bozuldu. Polise gidip şikayet ettik. Kapkaççının İtalya’ya kaçtığı ortaya çıktı" ifadelerini kullanmıştı.

Dila Tarkan ile Dağhan Doğruer evlilik yolunda ilk adımlarını attı! ile ilgili etiketler Dila Tarkan Dağhan Doğruer
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.