Dila Tarkan ile Dağhan Doğruer evlendi! İşte sürpriz nikahtan ilk kareler

28 yaşındaki sosyetik güzel Dila Tarkan, aynı yaştaki iş adamı sevgilisi Dağhan Doğruer ile geçtiğimiz ay nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Dila Tarkan ile Dağhan Doğruer Yunanistan'ın Atina şehrinde nikah masasına oturdu. Dila Tarkan gelinlik yerine pantolon ve ceket giymeyi tercih etti.

Dila Tarkan, iki yıldır aşk yaşadığı iş adamı Dağhan Doğruer ile Atina'da evlendi. Daha önce Eser Yenenler, Hacı Sabancı ve kardeşi Hakan Sabancı ile yaşadığı aşklarla adından söz ettiren sosyetik güzel sonunda aradığı mutluluğu buldu.


NİKAHTA GELİNLİK YERİNE CEKET VE PANTOLON GİYDİ

Geçtiğimiz Sevgililer Günü'nde gittikleri Miami tatili sırasında sevgilisinden evlilik teklifi alan Dila Tarkan, elini çabuk tutmuş ve tatilden döndükten çok kısa bir süre sonra nişanlanmıştı. Çift, Atina'da hayatını birleştirdi. Nikahta gelinlik giymeyen Dila Tarkan, pantolon ve ceketten oluşan beyaz bir takım tercih etti.

Sade bir nikahla evlenen ikiliyi aile üyeleri ve yakın dostları yalnız bırakmadı. Çiftin sürpriz nikah töreninden kareleri Instagram'da paylaşıldı.


İşte sürpriz nikahtan ilk kareler...

Dila Tarkan ile Dağhan Doğruer evlendi! İşte sürpriz nikahtan ilk kareler

Dila Tarkan ile Dağhan Doğruer evlendi! İşte sürpriz nikahtan ilk kareler - Resim : 2

Dila Tarkan ile Dağhan Doğruer evlendi! İşte sürpriz nikahtan ilk kareler - Resim : 3

Dila Tarkan ile Dağhan Doğruer evlendi! İşte sürpriz nikahtan ilk kareler - Resim : 4

Dila Tarkan ile Dağhan Doğruer evlendi! İşte sürpriz nikahtan ilk kareler - Resim : 5

Dila Tarkan ile Dağhan Doğruer evlendi! İşte sürpriz nikahtan ilk kareler - Resim : 6

Dila Tarkan ile Dağhan Doğruer evlendi! İşte sürpriz nikahtan ilk kareler - Resim : 7

Dila Tarkan ile Dağhan Doğruer evlendi! İşte sürpriz nikahtan ilk kareler - Resim : 8

 

 

 

Dila Tarkan ile Dağhan Doğruer evlendi! İşte sürpriz nikahtan ilk kareler ile ilgili etiketler nikah Düğün Atina Yunanistan dila takan Dağhan Doğruer nikah töreni
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.