Dila Tarkan henüz 3 aylık olan oğlunu okula yazdırdı

25 Mart'ta iş adamı Dağhan Doğruer ile nikah masasına oturan 28 yaşındaki sosyetik güzel Dila Tarkan, 27 Ağustos'ta bir erkek bebek dünyaya getirmişti. Dila Tarkan, Luca Kartal adını verdiği 3 aylık oğlunun eğitimi için erken davrandı. Tarkan, oğlunun iyi bir eğitim alması için İstanbul'un önde gelen okullarına şimdiden başvurularda bulundu.

2 yıl aşk yaşadığı iş adamı sevgilisi Dağhan Doğruer ile 25 Mart'ta Atina'da nikah masasına oturan 28 yaşındaki Dila Tarkan, Ağustos ayında anne olmuştu. Sosyetik güzel Dila Tarkan, oğlu Luca Kartal'ın eğitim hayatı için erken davrandı. Tarkan, 3 aylık oğlunu şimdiden okula yazdırdı.

Akşam'a yer alan habere göre; Geçen yıl işadamı Dağhan Doğruer'le evlenen ve ağustos ayında anne olan Tarkan, oğlunun iyi bir eğitim alması için İstanbul'un önde gelen okullarına başvurularda bulundu.

dila tarkan - dağhan doğruer

''BAZI OKULLARDA YER KALMIYOR''


Okullarda yer kalmadığını öne sürerek böyle bir girişimde bulunduğunu belirten Dila Tarkan, oğlunu erkenden okula kaydettirdi. Sosyal medya hesabından konu ile ilgili açıklama yapan Tarkan, şunları söyledi: ''Bence doğduğu gibi yazdırmak aşırı saçma bir şey, okulları 3 aylık oğlum için ararken bile utandım aslında ama bazı okullara erkenden yazdırmak gerekiyor yoksa yer kalmıyor. O yüzden şimdiden göndermeyi düşündüğüm okullara başvurumu yaptım. Başvuru yaparken hiçbir ödeme yapmadım sadece listeye aldılar. Okula gitme vakti geldiği zaman tercihimizi ona göre yapacağız. En azından okulun listesinde yazılı olduğunuz için listedeki yerinizi koruyorlar."

 

 

 

 

Dila Tarkan henüz 3 aylık olan oğlunu okula yazdırdı ile ilgili etiketler Dila Tarkan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.