Dikkat o iller için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı! Yarın hava nasıl olacak?

Dikkat o iller için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı! Hava nasıl olacak? Sıcak havaların yerini ansızın soğuk hava ve yağışa bırakması nedeni ile geçtiğimiz bu değişken hava koşullarında yeni bir uyarı geldi. Bazı iller için yağış uyarısı yapıldı. Yarın hava nasıl olacak?

Dikkat o iller için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı! Hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yaptığı açıklama ile bazı illerimizde kuvvetli yağış bekleniyor. Sizler için araştırdık. 13 Ekim 2020 Salı günü hava durumu nasıl olacak? Hangi illere yağış uyarısı yapıldı?

AKOM'dan Uyarı Geldi

AKOM tarafından yapılan açıklamaya göre, rüzgarların yarın öğle saatlerinden itibaren kuvvetlenerek, aralıklarla fırtına şeklinde (40-70km/s) eseceği ve beraberinde il genelinde gök gürültülü sağanak yağışların yaşanacağı tahmin ediliyor. AKOM il genelinde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı İstanbul halkını uyardı. İstanbul'da yarın sağanak yağmur bekleniyor ve lodos kuvvetli, AKOM oluşabilecek olumsuzluklara karşı uyardı. İzmir'de yarın kuvvetli gök gürültülü sağanak ve şiddetli lodos var...

Kuzey Ege İçin Fırtına Uyarısı

Kuzey Ege'de yarın günün ilk saatlerinden itibaren fırtına bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kuzey Ege'de yarın günün ilk saatlerinden itibaren güneybatıdan 6 ile 8 kuvvetinde (50-75 kilometre/saat) fırtına öngörülüyor. Akşam saatlerinde etkisini kaybedeceği tahmin edilen fırtına nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara ve ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Aydın İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı Yapıldı

Aydın il genelinde yarın kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Yarın (13.10.2020 Salı) Aydın il genelinde kuvvetli (21-50 kg/m2) ve yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2) gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı ve hortum oluşma riski vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

Bazı İllere Göre Hava Durumu;

İSTANBUL °C, 24°C

Parçalı ve az bulutlu, gece saatlerinde batı kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İZMİR °C, 26°C

Az bulutlu ve açık, güney kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, gece saatlerinde batı kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın gece saatlerinde Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

ADANA °C, 33°C

Az bulutlu, yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA °C, 28°C

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU °C, 26°C

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

AMASYA °C, 30°C

Parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

Dikkat o iller için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı! Yarın hava nasıl olacak? ile ilgili etiketler hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün hava nasıl olacak dikkat o illere yağış uyarısı hangi iller yağışlı 13 Ekim Salı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.