‘DİKKAT ETMEMİZ GEREKEN BİR NOKTA VAR!’

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Karadeniz’de 320 milyar metreküplük doğalgaz rezervi bulunduğunu açıklamasının ardından SuperHaber YouTube kanalındaki canlı yayına katılan gazeteci Ceyhun Bozkurt, tarihi müjdenin yaratacağı yansımalara dikkat çekti…

Türkiye’nin Karadeniz’de 320 milyar metreküplük doğalgaz rezervi bulduğunun açıklanması, Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’, canlı yayınında değerlendirildi. Tarihi müjdenin Türkiye’ye lig atlatacağına dikkat çeken Ceyhun Bozkurt, “Bu keşif Karadeniz’deki güvenlik parametrelerini değiştirecektir.  Muhtemelen yeni tedbirler de alınacaktır. Çünkü enerjinin olduğu yerde, dünyanın gözü de oraya döner” dedi. 

“BASKIYI ARTIRACAKLARDIR” 

Bu keşfin Doğu Akdeniz’deki etkilerine de değinen Bozkurt, “Psikolojik olarak da ekonomik olarak da yansımaları olacaktır. Bakın daha bugünden üzerimizde hangi oyunları oynuyorlar. Muhtemelen baskıyı artırmak isteyeceklerdir. Türkiye’nin önünü kesmek için farklı farklı aparatlarını devreye sokacaklardır. Bizim sağlam durmamız gerekiyor. Her yurttaşın görevidir; bu keşfimize sahip çıkmalıyız” diye konuştu. 

Ceyhun Bozkurt’un açıklamalarının tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz… 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

‘DİKKAT ETMEMİZ GEREKEN BİR NOKTA VAR!’ ile ilgili etiketler doğal gaz Karadeniz Ceyhun Bozkurt Fatih semti Barış Özkan 320 metreküp doğal gaz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.