Dikkat çeken iddia: FETÖ'nün 'uyuyan hücreleri' harekete geçti!

Hürriyet gazetesindeki köşesinde "Uyuyan hücreler harekete geçti" başlıklı bir köşe yazısı kaleme alan Abdulkadir Selvi, "Karlov suikastının bir son değil, bir başlangıç olmasından endişe ediliyor" dedi.

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Rusya Büyükelçisi'ne yapılan suikastin "FETÖ" bağlantılı olduğunu belirtirken, Karlov suikastinin bir başlangıç olduğunu ileri sürdü.

Katil polisin Bylock kullandığının altını da çizen Selvi, böyle bir durumda bu polisin nasıl Erdoğan'ın programlarına katıldığı veya Rus Büyükelçi'nin programına katılabildiğine ilişkin soruları da akıllara getirdi.

Selvi'nin yazısından bir bölüm şöyle:

"15 Temmuz darbe girişiminden sonra FETÖ’cü yapılanmanın başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere stratejik hedeflere yönelik suikast girişiminde bulunacağı söyleniyordu. Rus büyükelçi Karlov’a yönelik suikast tam da bu konsepte oturuyor. Ancak Karlov suikastının bir son değil, bir başlangıç olmasından endişe ediliyor. FETÖ’cü yapılanma yeni bir faza geçti.

Artık El Kaide-PKK, DAEŞ gibi marka bir terör örgütüne dönüşen FETÖ saldırıları üç aşamalı olarak değerlendiriliyor.

1- 7 Şubat MİT krizi ve 17-25 Aralık operasyonu ile hükümeti düşürme hamlesi.

2- 15 Temmuz darbe girişimi.

3- Uyuyan hücrelerin harekete geçirilip Karlov suikastında olduğu gibi stratejik hedeflere yönelik suikastlar düzenlenmesi... Ya da intihar eylemleri. Üçüncü aşama ya da yeni faz olarak isimlendiriliyor. İstihbarat birimleri şimdi uyuyan hücreleri tespit etmek için çalışıyor. Önümüzdeki günler FETÖ suikastçıları açısından önemli gelişmelere gebe olabilir."

Dikkat çeken iddia: FETÖ'nün 'uyuyan hücreleri' harekete geçti! ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.