Dikkat çeken detay! Tarkan'ın eşi Pınar Dilek hamile mi?

2016 yılında hayatını birleştirdiği eşi Pınar Dilek Tevetoğlu ve 2018 yılında dünyaya gelen kızı Liya ile birlikte tatile çıkan şarkıcı Tarkan'ın paylaşımları sosyal medyayı salladı. Uzun zamandır ailesiyle birlikte Almanya'da yaşayan ve geçtiğimiz ay çıkardığı Geççek şarkısıyla adından söz ettiren Tarkan, yorgunluk atmak için soluğu tatilde aldı. Ünlü şarkıcının paylaştığı fotoğrafa düştüğü not ve eşi Pınar Dilek'in büyüyen karnı dikkat çekti.

49 yaşındaki Megastar Tarkan'ın, 5,4 milyon takipçili Instagram hesabından paylaştığı son fotoğraf kareleri sosyal medyayı salladı. Tarkan'ın 36 yaşındaki eşi Pınar Dilek Tevetoğlu'nun hamile olduğu iddia edildi.


Uzun zamandır Almanya'da ailesiyle birlikte yaşayan Tarkan tatil sezonunu açtı. Eşi Pınar Tevetoğlu ve kızı Liya ile gittiği Karayipler tatilinde çekilen fotoğraf karelerini takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Tarkan'ın paylaşımını takipçileri yorum yağmuruna tuttu.


Tarkan mutlu aile pozunun altına eşi ve kızının baş harflerini yazıp aralarına kalp emojisi koydu ancak takipçileri bu notu "Polat" olarak okudu.

Tatilden paylaştığı pozlarına aile bireylerinin baş harfi olan ''P💛L💛T'' notunu düşen Tarkan kafaları karıştırdı. Fotoğraf karelerinde Pınar Dilek'in büyüyen son dönemde aldığı kilolar ve büyüyen karnı dikkat çekerken hamile olduğu iddiası ortaya atıldı. Tarkan'a takipçilerinden 'İkinci bebek mi geliyor?', 'Bu sefer erkek bebek mi?', 'Bebeğinizin adı Polat mı olacak?' şeklinde soru yağdı.


İşte Tarkan ve Pınar Dilek'in çok konuşulan o fotoğraf kareleri...

Dikkat çeken detay! Tarkan'ın eşi Pınar Dilek hamile mi?


Dikkat çeken detay! Tarkan'ın eşi Pınar Dilek hamile mi? - Resim : 2

Dikkat çeken detay! Tarkan'ın eşi Pınar Dilek hamile mi? - Resim : 3


Dikkat çeken detay! Tarkan'ın eşi Pınar Dilek hamile mi? ile ilgili etiketler Tarkan Sosyal Medya tarkan tevetoğlu pınar dilek
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.