Dikkat çeken araştırma: Türk halkının en çok tercih ettiği yatırım aracı belli oldu

Optimar araştırma şirketinin gerçekleştirdiği 'yatırım tercihlerini' inceleyen araştırmanın sonuçları açıklandı. Araştırmaya katılanların % 23,7’si yatırım yapabilirken en çok tercih edilen yatırım aracı altın oldu.

27 Aralık 2022 - 1 Ocak 2023 tarihleri arasında 26 ilde, toplamda 2.001 kişi ile anket düzenleyen  Optimar araştırma şirketi en tercih edilen yatırımları açıkladı. Araştırmaya katılanların % 23,7’si yatırım yapabilirken en çok tercih edilen yatırım aracı altın oldu.

Araştırma şirketinin gerçekleştirdiği 'yatırım tercihlerini' inceleyen araştırmanın sonuçları, Türk halkının yapması halinde en çok altını tercih edeceğini ortaya koydu. Araştırma bulgularına göre katılımcıların diğer yatırım tercihleri; yüzde 19,8’i Türk Lirası, yüzde 12’si gayrimenkul, yüzde 11,9’u Euro, yüzdü 9’u Dolar, yüzde 4,8’i Borsa, yüzde 4,8’i Borsa ve 3,8’i Diğer yatırım araçlarını tercih ediyor.

Dikkat çeken araştırma: Türk halkının en çok tercih ettiği yatırım aracı belli oldu ile ilgili etiketler altın döviz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.