Dikkat! Bu fırsatın bir daha gelip gelmeyeceği meçhul! QNB Finansbank'ın düşük faizli kredisi için son günler!

Aralık ayının başında yayınlamış olduğu duyuruda “İyi ki tanışmışız” sloganı ile yeni kredi ürününü tanıtan QNB Finansbank, söz konusu ürününden yararlanmak isteyenlere “son 4 gün” hatırlatması yaptı.

Yeni dönemde oluşan kur farkı ve ekonomi piyasalarını direkt olarak etkileyen olumsuz gelişmelerin yaşanması, vatandaşların alım güçlerini düşürdü. Maaşları ne kadar yükselirse yükselsin enflasyon probleminin varlığından ötürü alım güçleri bir türlü toparlanamayan vatandaşlar, nakde olan ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına senenin son araştırmalarını yapmaya başladı.

Sene boyunca nakit sıkışıklığı çeken ce bu problemlerini giderebilmek amacı ile bankalara müracaat etseler de yüksek oranlı faizler ile karşılaştıkları için hayalleri suya düşen vatandaşlar, sene sonu kampanyaları arasında kendilerine en uygun olan kampanyaya denk gelebilmek amacı ile araştırmalarını sıklaştırdı. Bu noktada devreye giren QNB Finansbank, henüz banka müşterisi olmayan tüketiciler için geliştirmiş olduğu düşük faizli, yeni kredi kampanyasını duyurdu. Bu kapsamda yalnızca yeni müşterilerine hizmet vereceğini ifade eden özel banka, detayları paylaştı.

DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ AVANTAJINDAN YARARLANMAK İÇİN SON GÜNLER!

Dikkat! Bu fırsatın bir daha gelip gelmeyeceği meçhul! QNB Finansbank'ın düşük faizli kredisi için son günler!

Yeni aya girilmesi ile birlikte mevcut kampanyalarını düzenlemenin yanı sıra yeni kampanyaların da müjdesini veren QNB Finansbank, ilgili yeni kampanyaları arasında yer alan düşük faizli kredi ürününü hatırlattı. Sene sonuna kadar başvurulara açık kalacak olan kredi ürünü kapsamında ilk kez QNB Finansbank’lı olanlara ayrıcalık tanınacağını ifade eden banka, detayları paylaştı.

QNB Finansbank’ın “iyi ki tanışmışız” sloganı ile duyurmuş olduğu yeni ihtiyaç kredisi ürününün başlangıç faizi yüzde 0,98 olarak belirlendi. Bu faiz avantajı ile 15 bin TL’ye kadar finansman desteği vereceğini ifade eden banka, azami vade sayısını ise 12 ay olarak belirledi.

QNB FİNANSBANK’IN YENİ KREDİ KAMPANYASININ TAKSİTLERİ HESAPLANDI!

Mobil uygulama üzerinden ilk kez QNB Finansbank müşterisi olan tüketiciler için duyurulmuş olan yüzde 0,98 faiz oranlı yeni ihtiyaç kredisi ürününün örnek hesaplama tablosu şu şekilde oluşturuldu:

  • Kredi tutarı: 5 bin TL
  • Vade sayısı: 6 ay
  • Faiz oranı: Yüzde 0,98
  • Taksit tutarı: 869,42 TL
Dikkat! Bu fırsatın bir daha gelip gelmeyeceği meçhul! QNB Finansbank'ın düşük faizli kredisi için son günler! ile ilgili etiketler kredi faiz
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.