Dikey formatta ilk maç testi yayını yapıldı!

Almanya 1. Futbol Ligi'nde (Bundesliga) geçtiğimiz hafta sonu yayıncılık tarihine geçecek bir adım atıldı. Mobil kullanıcılar maçları daha rahat izleyebilsin diye 9:16 dikey formatta test yayını yapıldı.

Alman Futbol Ligi Birliği (DFL), Bundesliga'da geçtiğimiz hafta sonu oynanan Wolfsburg - Werder Bremen maçında, futbolseverler maçları cep telefonlarından daha rahat izleyebilsin diye 9:16 dikey formatta test yayını yaptı.

Dikey formatta ilk maç testi yayını yapıldı!

9:16 formatta çekilen ilk futbol karşılaşması olarak tarihe geçen mücadele sonrası DFL yetkilisi Andreas Heyden, "Sosyal platformları incelediğimizde sosyal medya kullanıcılarının dikey (9:16) görüntüleri, yatay (16:9, 4:3) görüntülerden daha fazla tuttuğunu, rağbet ettiğini görüyoruz. Her zaman olduğu gibi ileriyi düşünerek yenilikçi bir hamle yaptık. Test yayınından memnunuz." ifadelerini kullandı.

 Dikey formatta ilk maç testi yayını yapıldı! - Resim : 2

Dikey formatta ilk maç testi yayını yapıldı! ile ilgili etiketler Almanya maç Alman Bundesliga
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.