Dijital oyun üretiminde başarılı olamayınca kendini astı

23 yaşındaki üniversite öğrencisi Muhammed Ali S., arkadaşlarıyla birlikte Muğla'nın Menteşe ilçesinde kaldığı evde, iple balkon kapısında asılı bulundu. Muhammed A.S.'nin, dijital bir oyun üretimi içerisinde olduğu, intihar etmeden önce 'başaramadım' yazılı bir not bıraktığı öğrenildi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölümü 4'üncü Sınıf Öğrencisi Muhammed A.S., Menteşe'nin Kötekli Mahallesi 300'üncü Sokak'taki bir apartmanda balkon kapısına asılı bulundu.

Dijital oyun üretiminde başarılı olamayınca kendini astı

ARKADAŞI CANSIZ BEDENİNİ BULDU

Sabah saatlerinde uyandığında Muhammed Ali S.'nin cansız bedeniyle karşılaşan ev arkadaşı E.K,, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince Muhammed Ali S.'nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Muhammed Ali S.'nin cansız bedeni, polis ekipleri ile savcısının incelemesinin ardından otopsi işlemleri için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Dijital oyun üretiminde başarılı olamayınca kendini astı - Resim : 2

'BAŞARAMADIM' YAZILI NOT BIRAKTI

Muhammed Ali S.'nin, uzun zamandır dijital bir oyun üretme içerisinde olduğu, intihar etmeden önce ise 'başaramadım' yazılı bir not bıraktığı öğrenildi.

(DHA)

 

 

Dijital oyun üretiminde başarılı olamayınca kendini astı ile ilgili etiketler Muğla İntihar Dijital oyun Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Muğla Menteşe
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.