Dijital banka Enpara, kredi kampanyalarında devrim yaptı! Bir fincan kahve parasına 20 bin TL'lik destek verecek!

Birçok farklı kategori altında avantajlı kampanyalar duyuran dijital banka Enpara, nakit ihtiyaçlarının altında ezilmeye başlayan tüketiciler için uygun faizli finansman desteği vereceğini bildirdi.

Enerji fiyatlarından gıda fiyatlarına kadar gündelik hayat akışı içerisinde ihtiyaç duyulan tüm hizmetlere ve hizmet ürünlerine yüksek oranlarda zamların yapılması, yeni dönemde sabit maaşları ile geçinmek durumunda olan tüketicilerin bütçelerini resmen sıfırladı. Sene başından bu yana hem hükümet yetkililerinin maaş iyileştirme kararları hem de bankaların çeşitli kampanyaları ile desteklenmiş olmalarına rağmen giderek pahalılaşan hayat şartlarına karşı adapte olamayan tüketiciler, sene sonuna doğru yaklaşıldığı şu günlerde bütçe desteğine ilişkin araştırmalara başladı.

Bir süredir bankaların da yüksek faiz uygulamalarını hayata geçirmeleri sebebi ile kredi hizmetlerinden de destek alamayan tüketiciler, ciddi derecede köşeye sıkıştı. Giderlerini ve diğer ihtiyaçlarını karşılayacak nakit desteğini bir türlü bulamayan tüketicilerin daha fazla mağdur olmalarını istemeyen dijital banka Enpara, yeni bir kredi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Söz konusu kampanyasında faizleri düşük tuttuğunu ifade eden banka, ayrıntıları paylaştı.

ENPARA’DAN DÜŞÜK FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI!

Dijital banka Enpara, kredi kampanyalarında devrim yaptı! Bir fincan kahve parasına 20 bin TL'lik destek verecek!

QNB Finansbank’ın şubesiz bankacılık kolu olan faaliyet gösteren Enpara, kurulduğu günden bu yana şubesinin olmamasının getirdiği ayrıcalık sayesinde rakiplerine nazaran birçok farklı kategoride avantajlı kampanyalar geliştirmeyi başardı. Bu kapsamda nakit ihtiyacı artan tüketicileri de yarı yolda bırakmak istemeyen dijital banka, yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası daha düzenlediğini duyurdu.

Enpara’nın resmi internet sitesi üzerinden duyurulmuş olan yeni ihtiyaç kredisi kampanyasına göre tüketicilere 100 bin TL’ye kadar nakit desteğinin verileceği bildirildi. Başlangıç faizini yüzde 1,99 olarak belirlemiş olan banka, kampanya kapsamında yararlanılabilecek olan azami vade sayısını 36 ay olarak açıkladı.

ENPARA MASRAFSIZ İHTİYAÇ KREDİSİ ÖRNEK HESAPLAMA TABLOSU

Yeni kampanyası kapsamında dosya masrafını sıfırladığını belirten Enpara, kampanya kapsamında nakit desteği almak isteyen tüketiciler için örnek hesaplama tablosunu şu şekilde oluşturdu:

  • Kredi tutarı: 20 bin TL
  • Vade sayısı: 36 ay
  • Faiz oranı: Yüzde 2,39
  • Taksit tutarı: 914,37 TL
Dijital banka Enpara, kredi kampanyalarında devrim yaptı! Bir fincan kahve parasına 20 bin TL'lik destek verecek! ile ilgili etiketler kredi faiz Dijital Kart
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.