Digiturk'e Teve2 nasıl eklenir? Digiturk Teve2 kaçıncı kanalda?

Digiturk'e Teve2 nasıl eklenir? Digiturk Teve2 kaçıncı kanalda? UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray deplasmanda Rangers'e konuk oluyor. Futbol severler ise Ranger Galatasaray maçını Digiturk platformundan Teve2 kanalını nasıl izleyeceklerini merak ediyor.

Digiturk’e Teve2 nasıl eklenir? UEFA Avrupa Ligi play off maçında Galatasaray, deplasmanda Rangers ile karşı karşıya geliyor. Futbol severler ise Rangers Galatasaray maçının hangi kanallardan şifresiz olarak yayınlanacağını merak ediyor. Peki, Digiturk Teve2 kaçıncı kanalda? İşte detaylar…

UEFA Avrupa Ligi play off maçında temsilcimiz Galatasaray, deplasmanda Rangers’e konuk oluyor. 1 Ekim 2020 Perşembe akşamı saat 21.45’te başlayacak olan Rangers Galatasaray maçı Teve2 ekranlarından şifresiz olarak canlı yayınlanıyor. Futbol severler ise Rangers Galatasaray maçını Digiturk ekranlarından canlı izlemek için Teve2 frekans bilgilerini arıyor.

DİGİTURK TEVE2 FREKANS BİLGİLERİ

HD yayın için

Frekans: 12245
Polarizasyon: H - Yatay
Kapsama: Doğu
SR: 27500
FEC: 5/6
Sistem: DVB-S2
Modülasyon: 8PSK

SD yayın için

42 ⁰ DOĞU (SD) 12034 V (DİKEY) SYMBOL RATE 27500 FEC.5/6

DİGİTURK TEVE2 KAÇINCI KANALDA?

Digiturk platformunda Teve2 kanalı 54. kanal üzerinden yayın yapmaktadır.

Digiturk'e Teve2 nasıl eklenir? Digiturk Teve2 kaçıncı kanalda? ile ilgili etiketler Digiturk Galatasaray teve2 Rangers Avrupa ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.