Digiturk Play nasıl yüklenir? Ücretsiz mi? Nasıl izlenir?

Digiturk Play nasıl yüklenir? Lig başlamasına kısa süre kala heyecan fırtınası yaşanmaya başlıyor. Takımların bütün maçlarının yayınlanacağı Digitürk Play için çeşitli araştırmalar yapılmaya başlandı. Takımların transfer harekatları devam ederken, taraftarlarda ligin başlamasına kısa süre kala gönül verdikleri takımları takip edebilmek için internette soruşturma yapmaya başladı. İşte Digiturk Play nasıl yüklenir? Ücretsiz mi? Nasıl izlenir? Merak edilen detaylar haberimizde...

Digiturk Play nasıl yüklenir? Takımların transfer harekatları devam ederken, taraftarlarda ligin başlamasına kısa süre kala gönül verdikleri takımları takip edebilmek için internette soruşturma yapmaya başladı. Lig başlamasına kısa süre kala heyecan fırtınası yaşanmaya başlıyor. Takımların bütün maçlarının yayınlanacağı Digitürk Play için çeşitli araştırmalar yapılmaya başlandı. İşte Digiturk Play nasıl yüklenir? Ücretsiz mi? Nasıl izlenir? Merak edilen detaylar haberimizde...

Spor Extra+ Paketi kapsamında UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi ayrıca İngiltere Premier Lig, İspanya La Liga, TFF 1.Lig, Fransa Ligue 1, İtalya Serie A, Turkish Airlines Euroleague, NBA, Brezilya Ligi, WTA ve ATP Masters 1000 karşılaşmalarının canlı yayınlarına ulaşabileceksiniz.Spor Extra+ Paketi’nin aktif olması ile Spor Extra Paketi içerikleri,UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi karşılaşmalarıda eklenerek tek bir pakette sunulacaktır. Dilerseniz aylık, dilerseniz de sezonluk paket alarak yabancı spor içeriklerinin keyfini yaşayabilirsiniz.

Spor Extra Paketi’ne abone olan mevcut kullanıcılarımızın üyelikleri UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi karşılaşmaları hariç maç keyifleri sürüyor.

Digiturk Play'de 3 ana üyelik tipi vardır.

SüPER LİG

Süper Lig'de oynanan karşılaşmaların yayınlarına ulaşabileceğiniz pakettir. Dilerseniz aylık, dilerseniz de sezonluk paket alarak Süper Lig keyfini yaşayabilirsiniz.

Süper Lig Paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi almak veya üye olmak için tıklayın.

SPOR EXTRA+

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi ayrıca İngiltere Premier Lig, İspanya La Liga, TFF 1.Lig, Fransa Ligue 1, İtalya Serie A, Turkish Airlines Euroleague, NBA, Brezilya Ligi, WTA ve ATP Masters 1000 karşılaşmalarının canlı yayınlarına ulaşabileceksiniz.Spor Extra+ Paketi’nin satışa açılması ile Spor Extra Paketi içerikleri,UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi karşılaşmaları tek bir pakette sunulacaktır. Dilerseniz aylık, dilerseniz de sezonluk paket alarak yabancı spor içeriklerinin keyfini yaşayabilirsiniz

EĞLENCE

1.000'den fazla yerli-yabancı film, yerli-yabancı yüzlerce bölüm dizi, belgesel, çocuk içerikleri ile 60'tan fazla canlı TV kanalı yayınlarına 3 Ekran paket seçeneği ile ulaşabilirsiniz. Eğlence Paketi, aylık yenilemeli bir ürün olup fiyatı web, cep, tablet izleme alanları için 12,90 TL/ay; Smart TV, web, cep, tablet izleme alanları için 24,90 TL/ay'dır. Eğlence Paketi'ni istediğiniz an Profilim Sayfası altından iptal edebilir, istediğinizde yeniden başlatabilirsiniz.

Eğlence Paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi almak veya üye olmak için tıklayın.

Digiturk Play nasıl yüklenir? Ücretsiz mi? Nasıl izlenir? ile ilgili etiketler Süper Lig Digiturk
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.