Digiturk, Kablo TV, D Smart, Turkcell TV Kanal D kaçıncı kanalda? Kanal D Türksat 4A frekansı!

Digiturk, Kablo TV, D Smart, Turkcell TV uydusunda Kanal D kaçıncı kanalda? Şifresiz olarak yayınlanacak PAOK Beşiktaş maçı için aramalar başladı. PAOK Beşiktaş maçı şifresiz mi? İşte, Kanal D Türksat 4A uydu frekans ayarları…

Şampiyonlar Ligi 2. Ön eleme turunda Beşiktaş deplasmanda PAOK ile karşı karşıya gelecek. Siyah beyazlı taraftarlar şifresiz olarak Kanal D ekranlarından yayınlanacak olan PAOK Beşiktaş maçı için Kanal D Türksat 4A uydu frekans ayarlarını araştırmaya başladı.

PAOK ile Beşiktaş takımları 25 Ağustos Salı akşamında saat 21.00’da Yunanistan’da karşı karşıya gelecekler. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'nda PAOK ile oynayacağı mücadele Kanal D ekranlarından şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

KANAL D KAÇINCI KANALDA?

Digiturk 24. kanal
Kablo TV 25. kanal
D Smart 22. kanal
Turkcell TV 22. Kanal

KANAL D TÜRKSAT 4 A UYDU FREKANS AYARLARI

Türksat 4A
Frekans 12103
Polarizasyon yatay
Symbol rate 8333
FEC 2/3
Modulasyon: 8SPK, Pilot: ON

 

Digiturk, Kablo TV, D Smart, Turkcell TV Kanal D kaçıncı kanalda? Kanal D Türksat 4A frekansı! ile ilgili etiketler Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi Kanal D PAOK
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.