Digiturk, Kablo TV, D Smart Bein Sports Haber kaçıncı kanalda?

Bein Sports Haber kaçıncı kanalda? PSG Bayern Münih maçının şifresiz olarak canlı yayınlanacağı Bein Sports Haber'in Digiturk ve Kablo TV'de kaçıncı kanalda yer aldığı merak konusu oldu. Peki, Digiturk, Kablo TV, D Smart Bein Sports Haber kaçıncı kanalda? İşte detaylar…

PSG ile Bayern Münih arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi finali bu akşam Bein Sports Haber kanalından şifresiz olarak canlı yayınlanacak. Futbol severler ise şimdiden Bein Sports Haber’in Digiturk ve Kablo TV’de kaçıncı kanalda olduğunu araştırma başladı.

BEİN SPORTS HABER KAÇINCI KANALDA?

beIN Sports Haber, Digiturk'te 83. kanaldan izlenebiliyor.
beIN Sports Haber, Kablo TV platformu 223. kanaldan izlenebiliyor.

FREKANS AYARLARI NASIL YAPILIR?

beIN Sports Haber kanalını izleyebilmek için çanak anteninizin Türksat 4A uydusuna ayarlı olması gerkiyor. Türksat 4A uydusuna dönük çanak anteniniz varsa, uydu cihazınızın kurulum menüsünden 'Frekans Ekle' (Bazı cihazlarda 'Transponder Ekle', 'Manuel Kanal Arama' veya benzeri olabilir) menüsünü açın. 'Uydu Adı' kısmında 'Türksat 4A'yı seçin. Alt kısımda bulunan 'Frekans' kısmına 12379 sayısını girdikten sonra 'Polarizasyon' kısmını 'Horizontal Yatay' olarak seçin. 'Sembol' kısmına '30000' sayısını girdikten sonra 'FEC' değeri otomatik olarak seçilecektir. Bu değerleri seçtikten sonra aramayı başlatabilirsiniz.

Digiturk, Kablo TV, D Smart Bein Sports Haber kaçıncı kanalda? ile ilgili etiketler PSG Bayern Münih UEFA Şampiyonlar Ligi Digiturk beın sports haber Kablo TV
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.