Digital Aurum nedir? Nasıl alınır?

Kripto para piyasasıyla ilgili araştırmalar her geçen gün artıyor. Bu çerçevede, "Digital Aurum" ise en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, Digital Aurum nedir? Nasıl alınır? Ayrıntılar haberimizde...

Digital Aurum, "DAU" kısaltmasını kullanan 1gr 995/1000 saflıkta altına eş değer olan dijital bir tokendır. Aurum kelimesi Latince'de altın anlamına gelmektedir, "Digital Aurum" Türkçe olarak "dijital altın" anlamına gelmektedir. Kripto para piyasasıyla ilgili araştırmalar devam ederken, "Digital Aurum nedir? Nasıl alınır?" sorusu arama motorlarında merakla araştırılıyor. Detaylar haberimizde... 

Digital Aurum nedir? Nasıl alınır?

DIGITAL AURUM NEDİR, NASIL ALINIR?

Digital Aurum, "DAU" kısaltmasını kullanan 1gr 995/1000 saflıkta altına eş değer olan dijital bir tokendır. Aurum kelimesi Latince'de altın anlamına gelmektedir, "Digital Aurum" Türkçe olarak "dijital altın" anlamına gelmektedir.

Tüm DAU tokenların toplamı, 995/1000 saflıktaki fiziksel altın olarak kasalarda saklanmaktadır. Toplam 5000 DAU tokenı üretilmiş ise toplam 5000gr altın kasalarda saklanmaktadır. Eğer DAU tokenı sahibiyseniz aynı miktarda altın sahibisiniz demektir.

DAU, bir Ethereum platformu üzerindeli ERC-20 tokenı olduğu için DAU'larınızı Ethereum cüzdanlarınızda saklayabilir, istediğiniz zaman transferini yapabilirsiniz.

DIGITAL AURUM NASIL ALINIR?

Digital Aurum nedir? Nasıl alınır? ile ilgili etiketler digital durum
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.