Dietmar Beiersdorfer kimdir?

Dietmar Beiersdorfer kimdir? Hangi takımlarda çalıştı? Alman Bild gazetesi Beşiktaş'ın altyapı direktörlük görevi için Dietmar Beiersdorfer ile görüştüklerini iddia etti. Bu gelişmenin ardından Siyah Beyazlı takımın taraftarları Dietmar ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Peki, Dietmar Beiersdorfer kimdir? Kaç yaşında? Hangi takımlarda çalıştı? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Dietmar Beiersdorfer ile ilgili detaylar haberimizde... Siyah-beyazlı ekip için Bild flaş bir iddia ortaya attı. Beşiktaş'ın, Hamburg'un eski futbol direktörü Dietmar Beiersdorfer'i altyapının başına getirmek istediği belirtildi. Alman futbol adamının, geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelerek siyah beyazlı yöneticilerle görüştüğü belirtildi. Beiersdorfer'in Türkiye'de çalışmaya sıcak baktığı öğrenildi. Dietmar Beiersdorfer kimdir? Kaç yaşında? Hangi takımlarda çalıştı? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Dietmar_Beiersdorfer_kimdir_Kac_yasnda_Hangi_takmlarda_calst

DİETMAR BEİERSDORFER KİMDİR?

54 yaşındaki Fürth doğumlu Dietmar Beiersdorfer, son olarak Bundesliga ekiplerinden Hamburg'da futbol direktörlüğü görevini yürüttü. 1997 yılında futbolu bırakan Beiersdorfer, kariyerinin önemli yıllarını Hamburg takımında geçirdi. Beiersdorfer sırası ile Hamburg, Salzburg, RB Leipzig, NY Red Bulls ve Zenit gibi kulüplerde üst düzey yöneticilik yaptı.

ŞENOL GÜNEŞ'İN BEŞİKTAŞ KARAKTERİ

11 Haziran 2015 tarihinde Beşiktaş ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayarak Beşiktaş'ın teknik direktörü oldu. 16 Ağustos 2015'te Mersin İdman Yurdu'nu 5-2 yenerek Beşiktaş ile iyi bir başlangıç yaptı. 11 Nisan 2016'da Beşiktaş'ın Vodafone Arena'da çıktığı ilk maçta takımı yöneterek adını tarihe yazdırdı. O maçta eski takımı Bursaspor'u 3-2 yendileri. Beşiktaş, 33. hafta kendi evinde Osmanlıspor'u 3-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. Böylece Güneş, başarılı kariyerine Türkiye Lig Şampiyonluğu'nu eklemiş oldu. O sezon Türkiye Kupası'nda çeyrek final oynadılar, UEFA Avrupa Ligi'nde ise son maçta gruplardan çıkamadılar.

sdfsDietmar_Beiersdorfer_kimdir_Kac_yasnda_Hangi_takmlarda_calst

Şenol Güneş Yönetimindeki Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimi sonucunda B grubunda SL Benfica, SSC Napoli ve FK Dinamo Kyiv ile eşleşti. Şampiyonlar Ligi ilk maçında, Benfica ile 13 Eylül 2016 tarihinde Estádio Da Luz stadyumunda karşılaştı. Beşiktaş ile SL Benfica 1-1 berabere kaldı. 29 Eylül 2016 tarihinde, FK Dinamo Kyiv ile Vodafone Arena stadyumunda karşılaştı.Beşiktaş JK ile FK Dinamo Kyiv 1-1 berabere kaldı. Vodafone Arena'daki ilk UEFA Şampiyonlar Ligi maçına çıkan teknik direktör olan Şenol Güneş tarihe geçti. UEFA Şampiyonlar Ligi 3.maçında, 20 Ekim 2016 tarihinde, Napoli ile San Paolo stadyumunda karşılaştı. Beşiktaş JK, SSC Napoli'yi deplasmanda 3-2 mağlup etti. Beşiktaş, SSC Napoli takımının, 18 maçlık yenilmezlik unvanına son verdi. 1 Kasım 2016 tarihinde, SSC Napoli ile rövanş maçında İstanbulda, Vodafone Arena stadyumunda karşılaştı.Beşiktaş ile SSC Napoli 1-1 berabere kaldı. UEFA Şampiyonlar Ligi 5.maçında, 23 Kasım 2016 tarihinde, SL Benfica ile Vodafone Arena stadyumunda karşılaştı. Beşiktaş ile SL Benfica 3-3 berabere kaldı. Beşiktaş, Türk ekipleri arasında Şampiyonlar Ligi gruplarında ilk 5 maçta mağlubiyet yaşamayan ilk takım oldu. Beşiktaş - Benfica maçı %46 oy ile haftanın maçı seçildi.Beşiktaş 6 Aralık 2016 tarihinde, FK Dinamo Kyiv ile Kiev Olimpiyat stadyumunda karşılaştı. Beşiktaş'ın galibiyette grup lideri olarak tur atlaması mümkündü. Beşiktaş JK, FK Dinamo Kyiv takımına 6-0 mağlup oldu.UEFA Şampiyonlar Liginden 7 puan ile grup 3.sü olarak elendi. UEFA Avrupa Ligine, seri başı olarak gitmeye hak kazandı.

yuyuytuDietmar_Beiersdorfer_kimdir_Kac_yasnda_Hangi_takmlarda_calst

UEFA Şampiyonlar Liginde basın toplantısında, Teknik Direktör Şenol Güneş, hakem yönetimlerine dikkat çekti. B Grubu 1.maçı Benfica ile oynanan maçta Talisca'ya yapılan müdahele penaltıydı, hakem Milorad Mazic penaltıyı vermedi. B Grubu 2.maçı Dinamo Kiev, kaleci rudko, Beşiktaşlı Taliscaya kontrolsüz şekilde son adam olarak indirdi. Penaltı ve kırmızı kart olan pozisyon, korner olarak değerlendirildi. Talisca pozisyonda sakatlanarak 1 hafta sahalardan uzak kaldı. B grubu 3.maçında Napoli takımından Mertens kendini yere atarak, hakem Sergey Karasev'den 2 tane penaltı kazandı.B grubu 4.maçında Beşiktaş 1-0 öndeyken, Napoli'de mertens elle oynadı. Hakem Mark Clattenburg devam ettirdi.Devamında Marek Hamsik golü attı.B grubu 5.maçı Benfica ile oynandı. Vincent Aboubakar'ın attığı net gol, ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Elle oynama varken hakem Damir Skomina devam ettirdi.Beşiktaş golü yedi. B Grubu 6.maçı Dinamo Kiev ile oynandı.Hakem Croig Thomson Maçın başında penaltı olmayan bir pozisyonda, penaltı ve Andreas Beck’e kırmızı kart gösterdi. Yan hakem, Kevin Clancy'den yardım alarak verdiği karar sonrasında aynı yan hakem, ofsayttan gol kararı verdi. Maçı Beşiktaş kazanmaması için ne gerekiyorsa yaptı.

2017-18 sezonu başında TFF başkanı Yıldırım Demirören, 2018 FIFA Dünya Kupası elemelerinin son dört maçında milli takımı yönetmesi için Şenol Güneş ile görüştü. Ancak daha sonra Beşiktaş kulübü resmi sitesinden yaptığı açıklama ile Güneş'in takımın başında kalacağını açıkladı. Güneş, yeni sezona bir kez daha Türkiye Süper Kupa finali ile başladı ve bir keztaş kupayı kazanan takım olmadı. 13 Eylül 2017'de FC Porto ile oynanan maçta Beşiktaş ile ikinci Şampiyonlar Ligi macerasına başladı. Bu maç Şenol Güneş'in Beşiktaş'ın başında çıktığı 19. Avrupa maçı oldu ve Güneş, daha önceden Mircea Lucescu'ya ait olan Beşiktaş'ı Avrupa kupalarında en fazla yöneten teknik direktör ünvanına sahip oldu. Beşiktaş'ın bu sezonki Şampiyonlar Ligi performansı takım tarihinin en iyi performansı oldu ve Beşiktaş, beşinci maçlar sonunda mağlubiyet yüzü görmeyerek grubunu birinci bitiren ilk Türk takımı oldu ve son 16'ya yükseldi.

Dietmar Beiersdorfer kimdir? ile ilgili etiketler dietmar beiersdorfer kimdir kaç yaşında hangi takımlarda çalıştı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.