Diego Simeone'den Messi itirafı... Transfer için Luis Suarez'i devreye sokmuş

Atletico Madrid'in Arjantinli teknik direktörü Diego Simeone, vatandaşı Lionel Messi'yi transfer etmek için girişimde bulunduğunu itiraf etti. Barcelona'dan simge ismi olan 34 yaşındaki süper yıldızı Atleti'ye getirmek için Luis Suarez'i araya sokan Simeone, PSG işi erken bitirince umduğunu bulamadı.

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, Lionel Messi'nin Barcelona'dan ayrılma kararını önceden duyup, Arjantinli süper yıldızı transfer etmeyi denediğini açıkladı. Arjantin basınına konuşan Simeone, "Luis Suarez aracılığıyla Messi'ye ulaşmaya çalıştım. Kendim aramadım, Suarez'den bunu istedim. Atletico'ya ufak bile olsa transfer olma ihtimalinin olup olmadığını sormasını istemiştim. PSG'ye gitti" dedi.

La Liga şampiyonu Atleti'ye geçen sezon Barcelona'dan adeta koparılarak katılan Uruguaylı yıldız golüc Luis Suarez, Messi'yle uzun süre birlikte forma giymiş ve ailecek yakın arkadaşı olmuştu.

PSG TRANSFERİ ÖNCEDEN BİTİRMİŞ

Simeone şunları söyledi:

"Ben aramadım ama Luis Suarez'den aramasını istedim. Messi'ye nasıl olduğunu, Atletico'da oynamayı hayal edip etmediğini ve gelmesi için en ufak bir şansın olup olmadığını sordurdum Sadece üç saat kala olan bir şeydi çünkü PSG zaten transferi çoktan bitirmişti. Messi ile hiç çalışma fırsatımız olmadı. Hep Barcelona'daydı. Ben Atletico'daydım. Milli takımda oynarken de denk gelmedik."

"Bana Messi'nin nerede oynaması gerektiğini sorarsanız, kazanmak isteyen bir takımda derim Kazanmak için ne yapması gerektiğini bilen bir takımda. Hangi pozisyonda oynadığı önemli değil, önemli olan takımın kazanmak için kurulmuş olmasıdır."

Diego Simeone'den Messi itirafı... Transfer için Luis Suarez'i devreye sokmuş

17 yıllık Barcelona kariyerine bu yaz gözyaşlarıyla son vere Lionel Messi, Fransa devi PSG'de 5 maça çıktı ve 1 gol kaydetti. Uzun süre gol sevinci yaşayamayan ve baskı hisseden Messi, tek golü UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City'ye atmış, PSG o maçı 2-0 kazanmıştı.

Diego Simeone'den Messi itirafı... Transfer için Luis Suarez'i devreye sokmuş ile ilgili etiketler Atletico Madrid La Liga PSG Diego Simeone Lionel Messi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.